2777
2789
عنوان

ب وقت کوباندن چشم رنگیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 177 پست
همینو بگو دیگ احترام کجاست...زدی تخریب کردی حرفتو زدی احترام حالیت بود ک نمینوشتی

اصلا خیلی بمن برخورد میای اینجا دوکلام حرف بزنی همه ادعای روشنفکری دارن اما به عمل که میشه فرهنگشون نشون میدن

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دقیقا همینطوره  چشمات خیلی نازن🤩

قربونت چشمات زیبا میبینن ❤️

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
چشم های قهوه ای من خیلی قشنگه عاشقشم

😍

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
چشم های قهوه ای من خیلی قشنگه عاشقشم

حتما همینطوره عزیزم

گفتم من ندیدم‌دلیل نمیشه وجود نداشته باشه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
حتما همینطوره عزیزم گفتم من ندیدم‌دلیل نمیشه وجود نداشته باشه

امضات 😂

بچه ها من برم بخوابم

تاپیکو قفل میکنم...مرسی ک بودید و بهم ثابت کردید این سایت اونقدرام بد نیست

شبتون ب خیر و نیکی انشالله 

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤