2777
2789
عنوان

ب وقت کوباندن چشم رنگیا

3278 بازدید | 177 پست

جدی اون تاپیک پربازدید رو ک خوندم حالم اساسی گرفته شد...ایییین حجم تخریب برا غیر قابل باوره...درسته سایت تبادل نظره اما حواسمون باشه چی میگیم...و کجا میگیم...صرفا برا اینکه به استارتر روحیه بدید نیاید کاری کنید همه ما چشم رنگیا حس بدی بگیریم....دلداری ک این نیست

یه سری از نظراتو داشته باشید تا بفهمید عمق فاجعه چیه...گارد گرفتن ک نیست....

میدونی تاسف اونجاست ک اولش بعضا میگن جذابیت ب رنگ چشم نیست...بعد میان ب شدت چشم رنگیا رو میکوبن...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

اینا نمیدونن قهوه ای و مشکی هم رنگه؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

عزیزم واسه مردم آسیایی چشم و ابرو مشکی ابهت و جذابیت خاصی داره چرا ب دل گرفتی خب سلیقه هرکی ی جوره

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم حکایتش مثل نوزاد پسرو دختر هست همه میگن دختر نعمت و فلان چون پسر طرفدارزیاد داره یجور دلداری هست😐حالا یسری رنگ چشماشون خاص 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

فقط اونکه گفته بود اسهالی خیلی بد حرفی زده بود

بقیه نظر و تجربه گفته بودن شوهر اون بد بوده تو چرت باید بهت بربخوره عزیزم؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

حالا همیشه تحسین تون میکنن یه بار هم کوبوندن 😕

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
عزیزم واسه مردم آسیایی چشم و ابرو مشکی ابهت و جذابیت خاصی داره چرا ب دل گرفتی خب سلیقه هرکی ی جوره

منم منکر ابهتش نمیشم عزیزم

اما کوبیدن و تخریب کردن و حتی بدجنس دونستن یه رنگ خاص فوق جهالته

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

من چشم رنگی هستم بنابراین اصلا نخوندمش حتی اسکرین شاتی که گذاشتی رو هم نخوندم نمی خوام بگم چشم رنگی بهتره ها ولی اینجور وقتا حرفایی که می زنن از روی حسادت و عقدست نه سلیقه شخصی دوست ندارم بخونمش

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

خیلی جیز بدی نگفتن سلیقه ها متفاوته و این ه معدرت خواهی کردن 

ناراحتی نداره 

و راستش یسری چشم های مشکی عجیب ب دل میشینن و خب اکثرا موافقن 

بخصوص چشم مشکی و مژه بلند من ک دخترم ی دختر اینجوری ببینم عاشقش میشم 

فقطتو نی نی سایته ک اینقد میتونن از هر چیز ایراد بگیرن بخدا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh