2777
2789
عنوان

ب وقت کوباندن چشم رنگیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 177 پست
من چشم رنگی هستم بنابراین اصلا نخوندمش حتی اسکرین شاتی که گذاشتی رو هم نخوندم نمی خوام بگم چشم رنگی ...

ازکجا مطمعنی از رو حسادت گفتن؟

منم ندیدم اون تاپیکو

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ادما موقع حرف زدن یکم خدا رو بالا سرشون فرض میکردن نه تهمت میزدن نه قضاوت مبکردن نه چرت و پرت میگفتن.البته که ادم عاقل اساسا این حرفا براش چرت و پرت میاد.

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
شنیده بودم چشم رنگیا قابل اعتماد نیستن، و به عینه دیدم

الان با منی؟

خب این حرفاتون ک زشته

واقعا هم جنبه علمی نداره

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
ازکجا مطمعنی از رو حسادت گفتن؟ منم ندیدم اون تاپیکو

از روی تجربه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بزار پای نادونیشون عیب نداره

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

شما الان تاپیک بزن ، منو مسخره کردن گفتن چشمت بد رنگه و.فلان 

ببین چقدر دلداریت میدن 😂😂 

به دل نگیررر فضای اینجا همینه 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
😐 فقط اونکه گفته بود اسهالی

ب نظرم مزاح کرده بود‌.منم خودم دوتا دختر دارم یکیشون سیز یکیشون آبی طوسی معلوم نیس چ رنگیه.اما نه این رو مزیت خاصی میدونم نه اینکه کسی در مورد چشم رنگیابدبگه ناراحت میشم.هر رنگی زیبایی خودشو داره و رنگ چشم انتخابی نبوده برای آدما

از خدا میخوام اون روزهای بد هیچوقت دیگه برنگرده❌

مگه رنگ چشم مهمه که اینقدر در موردش بحث میکنی آدمها با رفتارشونه که عزیز میشن یا منفور ربطی به رنگ چشم و مو و...نداره

در مورد قشنگی هم نظرات متفاوته 

دختر من چشماش مشکیه و مامانم سبز ولی هر دوتاشون عشقای منن

شنیده بودم چشم رنگیا قابل اعتماد نیستن، و به عینه دیدم

خواهر من چشماش سبزه 

تو عمرم آدمی به مظلوم بودن و ساکت بودن و خوبی بیش از حد ندیدم 

همه فامیل بلا استثناء عاشقشن

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

عزیزم قشنگم خودتون میدونید افراد خاصی هستین ک چشم رنگی دارین چون تعدادتون تو آسیا نسبت به چشم مشکی و قهوه ای کمتره 

و این جذابیتش رو چند برابر می‌کنه تو کشور ما

حالا بقیه هرچی خواستن بگن 

ب نظرم مزاح کرده بود‌.منم خودم دوتا دختر دارم یکیشون سیز یکیشون آبی طوسی معلوم نیس چ رنگیه.اما نه ای ...

من چشمام رنگی نیست قدم هم بلند نیست ولی خوب اینو همه میدونن این دو تا تو زیبایی یه حسنه برای دلداری نباید توهین کرد که

سحرمیم و saharmg سابق