2777
2789
عنوان

ب وقت کوباندن چشم رنگیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 177 پست
الان با منی؟ خب این حرفاتون ک زشته واقعا هم جنبه علمی نداره

اینا بهتره هرگز اروپا نرن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اکثرا چشمامون قهوه ای سوخته اس ،مشکی نیست 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اونکه گفته بود اسهالی خیلی بد حرفی زده بود بقیه نظر و تجربه گفته بودن شوهر اون بد بوده تو چرت ب ...

باور کن آدم دپرس میشه خب

چیزیک دست خود طرف نیست...چرا باید اینقدر مورد مقایسه قرار بگیره

کلا بحثم رنگ چشم نیست...بحثم برخورد کاربراست...رعایت نمیکنن...نمیگن با حرفامون ممکنه یه قشر خصتیو بکوبیم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
فقطتو نی نی سایته ک اینقد میتونن از هر چیز ایراد بگیرن بخدا

تو دنیای واقعی به خدا اینی نیستن که اینجا میگن.کاش اینو متوجه بشن همه.خیلی از حرفایی که خانما میزنن ساخته ذهن خیال پردازه خودشونه.اونی که زیباس خودش تو جامعه داره بازخورد میگیره اونی هم که قیافش معمولیه خودش میفهمه چه اصراری دارن ایتجا تو سایت همه بهشون بگن واای عجیجم چه خوشگلی.یا معمولیه یا هرچی.یعنی خودشون نمیدونن چی هستن؟یا میان بقیه رو میکوبونن

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
والله اکه چشم رنگی بده چرا همه ی عروسا و همه مهمونا توی عروسی لنزای، یخی و تیله ای و آبی و سبز میذار ...

ی عده کلا نمیفهمن دارن چیکار میکنن یا مثلا میرن عروسی فامیلشون تاج میزارن انگار روز تاج گذاریه 😂

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
عزیزم قشنگم خودتون میدونید افراد خاصی هستین ک چشم رنگی دارین چون تعدادتون تو آسیا نسبت به چشم م ...

عزیزم من نمیگم جذابیت رنگ چشم خاصی بیشتره...بحثم سر جو مزخرف سایت بود بیشتر

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
من چشمام رنگی نیست قدم هم بلند نیست ولی خوب اینو همه میدونن این دو تا تو زیبایی یه حسنه برای دلداری ...

قبول دارم.منظورم اینه که نباید این حرفارو جدی گرفت وقتی همه الان خودشون از زشتی و زیبایی درک بالایی دارن پس چرا باید درگیر حرف و نظرات بقیه شد

از خدا میخوام اون روزهای بد هیچوقت دیگه برنگرده❌
باور کن آدم دپرس میشه خب چیزیک دست خود طرف نیست...چرا باید اینقدر مورد مقایسه قرار بگیره کلا بحثم ...

اینجا همینه دیگه

دپرس هم نشو چون رنگ‌چشمت یه ویژگی خاص محسوب میشه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عزیزم من نمیگم جذابیت رنگ چشم خاصی بیشتره...بحثم سر جو مزخرف سایت بود بیشتر

بخیال به دل نگیررر 

امروزم تو یه تاپیک بحث قد بود 

یه دختره برگشت گفت ، دختر که نباید دراز باشه دختر بغلی و فلان و با ظرافت باشه ! 

بنده خدا یکی ناراحت شده بود ؛میگفت انگار دست من بوده قدم فلان بشه 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️