2777
2789
عنوان

ب وقت کوباندن چشم رنگیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 177 پست
باور کن آدم دپرس میشه خب چیزیک دست خود طرف نیست...چرا باید اینقدر مورد مقایسه قرار بگیره کلا بحثم ...

دپرس نشو عزبزم .اینو همه میدونن که چشم رنگی بسیار زیباس .اونایی هم که اصرار به توهین دارن مشکل ذهن خودشونه.بعدم اینم بگم متاسفانه تو این سایت هر بچه سالی ثبت نام کرده.اونی که باادبه که عالی ولی بعضی هاشون واقعا سنشون کم و بسیار بیادبن و اینو هنر میدونن نمیفهمن که همه تاسف میخورن واس تربیتشون و هنر نیست بد صحبت کردن.

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
مگه رنگ چشم مهمه که اینقدر در موردش بحث میکنی آدمها با رفتارشونه که عزیز میشن یا منفور ربطی به رنگ چ ...

عزیزم صرفا خواستم بگم نباید برای دلداری یه نفر ده ها هزار نفرو کوبند و حواسمون باشه چی میگیم و کجا میگیم...همین!

وگرنه رنگ چشم همون قشنگه ک خدا  داده

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار اونا اشتباه بوده ک طرفو میکوبن 

ولی کار اینایی ک تا یکی نظرشو میگه میگن حسودی کرده و فلان خیلی چیپ تره این حرف شما هم ک میگین فلانی حسودی کرده اگه واقعا حسودی نکرده باشه قضاوت بیجا محسوب میشه ها

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
ی عده کلا نمیفهمن دارن چیکار میکنن یا مثلا میرن عروسی فامیلشون تاج میزارن انگار روز تاج گذاریه 😂

واسه عروسی من خدای بالای سرم شاهده جاریمو نشناختم ....لنز سبز و..... من فقط بدون لنز بودم ،،یکی آبی شده بود یکی یخی ، یکی سبز،،، فقط من عسلی طبیعی خودم بودم ، حالا کاری به لنز ندارم هرچند واقعا درک نمیکنم یه آدم چرا باید تو مهترین روز زندگیش که عروسیشه باید رنگگ بذاره رو چشمش🙃🤭 ولی خب نباید به رنگ چشم کسی توهین کنیم 

کار اونا اشتباه بوده ک طرفو میکوبن  ولی کار اینایی ک تا یکی نظرشو میگه میگن حسودی کرده و فلان ...

عزیزم من کجا گفتم حسادت کردن؟

حسادت ب چی اخه؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
عزیزم صرفا خواستم بگم نباید برای دلداری یه نفر ده ها هزار نفرو کوبند و حواسمون باشه چی میگیم و کجا م ...

دقیقا 

هیچکس رنگ چشماشو و موهاشو قدشو رنگ پوستشو۱ و...رو انتخاب نمیکنه وهیچ کدوم از اینا نماد زیبایی نیست هر کدوم هم قشنگی خاص خودشون رو دارن مهم اینه ماچشمهایی داشته باشیم که تمام آفریده های خدا رو قشنگ ببینیم

واسه عروسی من خدای بالای سرم شاهده جاریمو نشناختم ....بنز سبز و..... من فقط بدون لنز بودم ،،یکی آبی ...

من دوازده سال پیش آرایشگرم لنز عسلی دور مشکی گذاشت تو چشمم حالا خودم رنگ چشمم عسلی روشنه.و تا الان درک نکردم کارشو واینکه چرا خودمم چیزی نگفتم  شوهرم گفت شبیه روباه شدی  

از خدا میخوام اون روزهای بد هیچوقت دیگه برنگرده❌

چون مجازیه هر چی از دهنتون در میاد نگید , ننویسید یکم مزه مزه کنید ببینید با این حرفتون دل کسی رو نمیشکنید ?

منم چشمام سبزه ولی اینجور حرف زدنی واقعا درست نیست 

انسانم آرزوست

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
عزیزم من کجا گفتم حسادت کردن؟ حسادت ب چی اخه؟

شمارو نگفتم عزیزم

کلا تو این سایت ادمای عجیب زیاده کلی نوشتم

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
من دوازده سال پیش آرایشگرم لنز عسلی دور مشکی گذاشت تو چشمم حالا خودم رنگ چشمم عسلی روشنه.و تا الان د ...

وااایییی 

روباه😂😂

اونم شوهرت بگه تو روز عرووووسی

خدا خفت نکنه دختر کلی خندیدم😹😹

من دوازده سال پیش آرایشگرم لنز عسلی دور مشکی گذاشت تو چشمم حالا خودم رنگ چشمم عسلی روشنه.و تا الان د ...

😃🤭 عزیزم .‌.. دختر یکی از فامیلای ما پنج سالش بود به مامانش گفته بود اون زن چشم سبز پیش بابام کیه؟😂 مامانش بود که لنز گذاشته بود