2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 263164 بازدید | 8460 پست
سلام ببخشید گوشیم مشکل داشت نتونستم پیام شما رو به موقع ببینم .اگه دفعه ی بعد رفتین پیش دکتر آصف جاه ...

سلام دوست عزیز

بنظر من عمل میخاد شما سپتوم دارید بازم مشورت کنىد بعد اقدام کنید برا بارداری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز بنظر من عمل میخاد شما سپتوم دارید بازم مشورت کنىد بعد اقدام کنید برا بارداری

سلام عزیزم خوبی

من رفتم پیش آصف عمل کردم الان سه ماه بیشتره گذشته منتها سونوگرافی سه بلدی دادم ۷میلیمترش باقی مونده دکتر گفت دیگه برو اقدام کن اون مشکل نداره

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید

سلام عزیزم آخه دوشاخش خیلی زیاده دقیقا مثل آ کلاهدار میمونه وشاخاش خیلی کوچیک دوسال پیش باردار شدم وتو هفت هفته سقط شد الان ۵ماهی هست اقدام کردم حامله نشدم رفتم دکتر برام عکس رنگی نوشت یه لولمم بسته بود خلاصه خیلی داغونم

منم رحمم دو شاخه و یک شاخش کاملا مسدوده😖 کلا یه نصفه رحم با یه لوله دارم ولی نا امید نیستم بچه ها من عکس رحمم رو میفرستم لطفا اگه اطلاعاتی دارید بهم بدید ممنون میشم