2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 263164 بازدید | 8460 پست

سلام خواهر من تو ۲۷ هفته به خاطر مسمومیت بارداری و فشار بالا بچه اشو از دست داد یک سال اقدام بود عکس رنگی هم انداخت و همون ماه باردار شد تو سونوی تشکیل قلب بهش گفتن رحمت دوشاخ الان ۱۱ هفته اس و خیلی درد داره یعنی میتونه برا رحمش باشه و واقعا مشکل سازه 

دکترش گفته بارداری دوم و سزارین شدی اشکال نداره

پیشاپیش از راهنماییتون ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه، حدودا یک هفته ای هست وقت گذاشتم همه صفحات رو خوندم خیلی خوشحالم که اکثرا نتیجه گرفتن

من تقریبا یک ماه و نیم از سقط دومم میگذره، بارداری اولم پوچ بود و سقط کردم، همه حتی دکترم به من گفتن بارداری پوچ طبیعیه و دوباره اقدام کن، بار دوم هم براحتی باردار شدم همون ماه اول ولی نرمال نبود رشد ساک و قطب جنینی بسیار کند در آخر هم به تشکیل قلب نرسید و ساک دفرمه شد و سقط کردم تو یازده هفته چون ادامه بارداری فایده نداشت.   

دکترمو عوض کردم تحت نظر متخصص زنان و نازایی دارم آزمایشات مربوط به سقط مکرر رو انجام میدم، عکس رنگی هم گرفتم و با رحم نرمال مقداری فرق داره تو گزارش عکس هیچ اشاره ای به آرکوییت بودن رحم نکرده و دکترم هم گفت خوبه نیازی به عمل نیست در حالی که من خودمو برای هیستروسکوپی آماده کردم بودم.   ولی از دو دکتر دیگه هم که متخصص هیسترو و لاپاراسکوپی هستن که مطمین بشم. هنوز آزمایشامو انجام ندادم که ببینم مشکلات ایمنی و انعقادیم در چه حده. خودم مطمینم ایمنی و انعقادی مشکل دارم که حتی از رشد جنین هم جلوگیری میکنه. تهران هم از دکتر عارفی وقت گرفتم که با جواب آزمایشام برم، میشه عکسمو بزارم شما هم نظرتونو بگید ممنون میشم

خدارو شکر که اول با تاپیک سقط مکرر آشنا شدم و فهمیدم این سقطا بی دلیل نیستن و دوم هم با این تاپیک رحم دو شاخ که کسایی مثل من فکر نکنن دنیا براشون به آخر رسیده 

سلام دوستان لطفا به منم جواب بدین

من دوتاسزارین داشتم  اولی هفته ۳۴بود دخترم برام موند ولی دومی که هفته ۳۱بود بهم گفتن رحمم ۴سانت سپتوم داره که اون باعث زایمان زودرسم میشه

چن وقت بعده سزارین میشه عمل سپتوم کرد کدومتون تجربه داشتین؟

سلام دوستان لطفا به منم جواب بدین من دوتاسزارین داشتم  اولی هفته ۳۴بود دخترم برام موند ولی دوم ...

چه خوب که با وجود سپتوم تا هفته های بالا جنین سالم مونده، فکر کنم هر عملی لااقل ۶ ماه ریکاوری بخواد عزیرم

رحمم سپتوم دار نیس ولی دوشاخ عمیق هست نشون یه دکتر دادم گفت عمل نمیخواد ولی باید از هفته ۱۴ استراحت مطلق باشی..ولی من چون دوتا سقط داشتم دیگه نمیخوام ریسک کنم اگه رحمم با عمل خوب میشه میخوام عمل بشه.کسی هست رحمش مثل من باشه و عمل کرده باشه توروخدا کمم کنید

باران جان خوش اومدی عریزم. ببین احتمال اینکه رحم دوشاخ رو عمل کنن کمه. معمولن سپتوم رو عمل میکنن. ولی فقط دکتر آصف جاه ظاهرن رحم دوشاخ رو عمل میکنن. اگر برات مقدوره از ایشون یه وقت بگیر و مشورت کن. 

باران جان خوش اومدی عریزم. ببین احتمال اینکه رحم دوشاخ رو عمل کنن کمه. معمولن سپتوم رو عمل میکن ...

سلام عزیزم خوبین

منم رحمم سپتوم بود و شهریور عمل کردم و بلطف خدا الان باردارم

اونایی ک عمل سپتوم میکنن باید حتما سرکلاژ بشن؟

من بدکترم گفتم گفتن تو غربالگری اول طول سرویکست اگه کوتاه باشه میکنم وگرنه نمیخواد منم خیلی نگرانم

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
رحمم سپتوم دار نیس ولی دوشاخ عمیق هست نشون یه دکتر دادم گفت عمل نمیخواد ولی باید از هفته ۱۴ استراحت ...

سلام عزیزم من الان مطب دکتر آصف هستم سوالی داره بگو بپرسم

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید
سلام عزیزم من الان مطب دکتر آصف هستم سوالی داره بگو بپرسم

سلام ببخشید گوشیم مشکل داشت نتونستم پیام شما رو به موقع ببینم .اگه دفعه ی بعد رفتین پیش دکتر آصف جاه میشه عکس منو نشون بدین بپرسین که عمل میخواد یا نه .دکترهای تبریز گفتن عمل نمیخواد .یه دنیا ممنون میشم از لطفتون.