سلام به همه، حدودا یک هفته ای هست وقت گذاشتم همه صفحات رو خوندم خیلی خوشحالم که اکثرا نتیجه گرفتن
من تقریبا یک ماه و نیم از سقط دومم میگذره، بارداری اولم پوچ بود و سقط کردم، همه حتی دکترم به من گفتن بارداری پوچ طبیعیه و دوباره اقدام کن، بار دوم هم براحتی باردار شدم همون ماه اول ولی نرمال نبود رشد ساک و قطب جنینی بسیار کند در آخر هم به تشکیل قلب نرسید و ساک دفرمه شد و سقط کردم تو یازده هفته چون ادامه بارداری فایده نداشت.
دکترمو عوض کردم تحت نظر متخصص زنان و نازایی دارم آزمایشات مربوط به سقط مکرر رو انجام میدم، عکس رنگی هم گرفتم و با رحم نرمال مقداری فرق داره تو گزارش عکس هیچ اشاره ای به آرکوییت بودن رحم نکرده و دکترم هم گفت خوبه نیازی به عمل نیست در حالی که من خودمو برای هیستروسکوپی آماده کردم بودم. ولی از دو دکتر دیگه هم که متخصص هیسترو و لاپاراسکوپی هستن که مطمین بشم. هنوز آزمایشامو انجام ندادم که ببینم مشکلات ایمنی و انعقادیم در چه حده. خودم مطمینم ایمنی و انعقادی مشکل دارم که حتی از رشد جنین هم جلوگیری میکنه. تهران هم از دکتر عارفی وقت گرفتم که با جواب آزمایشام برم، میشه عکسمو بزارم شما هم نظرتونو بگید ممنون میشم