2777
2789
هنوز اولاشه منم تا ۶ سال اول مثل تو بودم

واسه ما از ۶ سال گذشته همونجورم

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
واسه همه که یه نسخه نمیپیچن. والا من بعد یه ماه فهمیدم اشتباه اومدم. شاید دلیل این خسته کننده بودن و ...

وقتی همون اول متوجه شدی برای چی بچه آوردی پس؟؟!

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بعد ۶سال چی شد؟؟

خیلی چیزها بعد ۶ سال که فکر کردم دیدم از اول همین بوده من زیادی قانع بودم ازش راضی و یکسره هم قربون و صدقش میرفتم میگفتم من بدون تو میمیرم 😐مشکلات جدی که خط قرمزم رو رد کرد بعد ۸ سال بود از چشم افتاد مثل قبلنا براش نمیمیرم ولی خب پدر بچه هامه خیلی از اون بابت تلاش کرده و میکنه اعتمادمو جلب کنه ولی من دیگه آدم ساده و اعتماد صدرصدی نیستم البته یه مدتم کلا بدبین و شکاک شده بودم الان خداروشکر بهترم

بخدا قرص خوردم ولی باردار شدم

خدا بهت کمک کنه ، از مشاور حتما حتما کمک بگیر، پشت گوش نندازیا ، وگرنه افسرده میشی با این افکار و سبک زندگی

هنوز اولاشه منم تا ۶ سال اول مثل تو بودم

منتظر بودم یکی پیدا شه اینو بگه ... حالم از این جمله بهم میخوره کی میخواین دست از گفتن این حرف وردارید ؟هرچی میشه به دیگران میگید هنوز اولشه و فکر میکنید همه سر انجامشون مثل خودتون میشه اما اینطور نیست ... من زندگیم و همسرم رو دوست دارم و هنوز هم همون شور و شوقی رو نسبت بهش دارم که اولین روزهای آشنایی باهاش داشتم هنوز هم همون قدر ذوق اومدنش به خونه رو دارم که دوران نامزدی و عقد ذوق اومدنش رو داشتم ، تا لحظهای هم که زنده باشم اون همیشه عشق زندگیمه و ذرهای حسم نسبت بهش کم نمیشه

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

خدا بهت کمک کنه ، از مشاور حتما حتما کمک بگیر، پشت گوش نندازیا ، وگرنه افسرده میشی با این افکار و س ...

افسرده هستم. شوهرم به زور قرص میخواد تحملش کنم ولی من دوس دارم زندگی باهاش یه روزی تموم شه

منتظر بودم یکی پیدا شه اینو بگه ... حالم از این جمله بهم میخوره کی میخواین دست از گفتن این حرف وردار ...

چقدر تند میری عزیزم ان شاالله تا آخر همینجوری برای هم بمونین با گفتن منم هیچیتون عوض نمیشه

افسرده هستم. شوهرم به زور قرص میخواد تحملش کنم ولی من دوس دارم زندگی باهاش یه روزی تموم شه

نه قرص نخور عوارض داره، یکی که بهت راهکار بده باهمسرت چطوری درست حرف بزنی و زندگیتو بسازی .

اینجور که منتظر نشستی تا تموم بشه که نمیشه