2777
2789
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 263166 بازدید | 8460 پست

سلام دوستای گلم خوبید؟ ببخشید من دیر اومدم گروه بخاطر مشکلات زیادم تو بارداری خیلی افسرده بودم و الانم باز مشکلات زیادی دارم انشالله با دعای شما بچم سلامت بل کنم، ندا جان خیلی خوشحالم که  تو گروه فعال شدی و ازحال خودت خبر میدی خداروشکر بچه دومتم بسلامت اومده بغلت برامنم دعاکن 

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستانی که گفتن تو تل گ رام اد کنید بچه ها لفت دادن و پراکنده شدن منم قبلا تو گروه بودم لفت داپم فقط گروه چندنفری دوستانست ک اونم کسی نمیاد اگه سوالی دارد ازم بپرسید جواب میدم 

سلام من هستم خیلیا با رحم دوشاخ باردار شدن فقط مراقبت میخواد 

عزیزم شما بودی اومدی تو تاپیکم گفتی سوال داری در خدمتم ببخش اونموقع خیلی ناراحت بودم 

منم رحمم دو شاخه و یک شاخش کاملا مسدوده😖 کلا یه نصفه رحم با یه لوله دارم ولی نا امید نیستم بچه ها م ...

عززم شما رحمت تکشاخه مثل اسمان ابی و سارگل ک هردو ماشالل فارغ شدن، اصلا نگران نباش 

دوستانی ک سپتوم دارن منم سپتومم خیلی پهن بود شش در سه سانت، ک رحممو کامل دوقسمت کرده بود دکترای شهرم  ب اشتباه گفتن دوشاخ کاملم و شاخا خیلی باریکه و رحم اجاره کنم خیلی داغون شدم اونم دقیق سه ماه بعد ازدواج،خلاصه خیلی زجر کشیدم که اتفاقی اومدم اینجا و با بچه ها دوست شدم خداخیرشون بده یکیشون ک اینجا اسمش بارانا بود و خودشم پیش اصف عمل شد والانم یه دختر ناز داره اونموقع میخاست عمل کنه عکس منم از طریق گوشی نشون اصف داد ک گفته بود نود درصد احتمال داره سپتوم باشه باید بیاد سونو سه بعدی بده پیش دکتر نصر تامشخص بشه منم رفتم و مشخص شد سپتومه و یکماه بعدشم عمل شدم تو رحمم بالون گذاشت ک چسپندگی نگیرم و هم لاپارا شدم هم هیسترو فقط چندتا بخیه تو نافم بود ک بعد سه روز حمام کردم و بعد هفت روز رفتم دکتر هم بخیه هارو دراورد هم بالونو،خلاصه دکتر اصف سه ماه گفتن باید پیشگیری کنم و هر سه ماه استرومارین و دوفاستون دادن بخورم،استرمارین از سه روز بعد عملم شروع کردم تا 25روز بعد خوردم،بعدش دیگه نخوردم صبرکردم پریود شدم ازشب پنجم شروع کردم دوباره تا پریود بعدی، دوفاستونم ازشب پانزدهم پریود ب مدت ده شب هرشبی یک عدد،من مرداد 96 عمل شدم ، تیرماه 97 باردار شدم ، البته من ب دلایلی چون حمله پانیک پیدا کردم حدود پنج ماهشو اقدام نکردم .خلاصه سرتونو درد نیارم ایناروگفتم برای کسایی ک درباره عمل پرسیدن شاید ب دردشون بخوره، اینم بگم  تو اینمدت یکسال قبل عمل تحت درمان بودم فولیکولا م بدون دارو ریز بود شش دوره قرص خوردم باوجود  فولیکولای خوب باردار نشدم ک خداخیر دکتر اصف بده جلسه اول فورا برا شوهرم ازمایش نوشت مشخص شد تحرک اسپرمش خیلی پایینه، چند دوره دارو خورد فایده نداشت بعد زدیم به بیخیالی دقیقا پنج شش ماه گذشت بدون هیچ دارویی باردارشدم، البته بطور نامنظم شوهرم ویتامین ای میخورد و دوسه ماه قبلشم بمدت سه روز بهش خرنوب دادم ک واقعا نمیدونم اثر اونا بود یانه،چون خودمم تخمدان تنبل بودمداوم هرروز دوعدد گلوکوفاژ میخوردم چون شنیده بودم ب تخمک گذاری کمک میکنه

خانما سپتومتون چن سانت بود؟ بعد عمل چسبندگی آورد رحمتون؟ چندوقت بعده عمل باردار شدین؟ سپتوم وکامل ...

سلام عزیزم،من سپتومم خیلی پهن بود شش در سه سانت کامل رحمم دوقسمت بود،دکتربالون گذاشت تو رحمم ک چسپندگی نیرم بعد هفت روز درش اوردم، البته کسانیم بودن پیش دکترای دیگه عمل شدن و چسپندگی نگرفتن،نگران نباش، من یکسال بعد عم باردار شدم ، البته سه ماهشو ک دکتر گفت پیشگری کنم تارحمم استراحت کنه، دوماهشم چون حمله پنیک میشدم قرص خوردم اقدام نکردم حدود هفت ماه بعد عمل باردار شدم تازه من هم خودم هم شوهرم ضعیف بودیم بدون هیچ دارویی باردار شدم 

آخه میگن باید یه سانت بمونه؟ سقط یازایمان زودرس داشتی

عزیزم دکتر خودش میدونه چکار کنه برا منم حدود یک سانت و نیمش مونده ولی مشکلی نبود الانم اخرای بارداریممم سرکلاژم نکردم

سلام نینی ۲۰۱۶  خیلی خوشحالم که حامله شدی ان شاالله که به سلامتی فارغ شی عزیزم  ممنون از ...

سلام عزیزم ممنونم. تورو خدا برا سلامت دخترم دعا  کن باشه عزیزم پیدا کنم میزارم