من دوسدارم وسایل بروز بگیرم ولی نمیدونم چقد گرونن مثلا ماشین لباسشویی های دو قسمتی کپایینش در جدا داره کسی داره بگه چطورن؟؟ یا یخچال چهار در مارک هیمالیا انتخاب کردم میگن خوب نیست چهاردر نگیر و مارک ایرانی نگیر و فلان
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت . بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
صاحبان کارخانه های ایرانی خودشونن یخچالها و لوازم خانگی خارجی دارن تو خونشون
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد