2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 42 پست
الجی هم مال خونه بابام چندبار سوخته میترسم بگیرم پس باید سامسونگ بگیرم

اشباهت نکنی یخچال هیمالیا بگیری مادرشوهرم داره نمیدونی بدرد نمیخوره اصلا

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

من یخچالم الجی  ب وای فای وصل میشه  از راه دور میشه خاموش روشنش کرد!  و اینکه دماشو ت ...

جدی هفتاد گرفی؟؟  یچیز تو این مایه ها مارکشو نمیدونم‌گوگل زده بود حدود چهارصدمیلیون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اع خوب شد گفتی پس بیخیالش میشم  ولی خیلی خوشگل بود همه رنگم داشت

ببین دوو هم خوبه اسنوا من خواهرشوهرم داره راضی نیست 

من دو‌ ساید کد ۳۱۳۳ گرفتم راضیم خوشگله 

ی مدل دیگه ام داشت ۴ درب بود ولی من نخواستم یکم گرون تر بود 

واجب نبود حالا حتما ۴ درب باسه یخچالم 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

[QUOTE=272389813]جدی هفتاد گرفی؟؟  یچیز تو این مایه ها مارکشو نمیدونم‌گوگل زده بود حدود چهارصدمیلیون[/QUOTE]

من اونو نمیدونم من عید  خرید کردم اره الجی  ۵ درب  گرفتم  ۳۲ فوت   ۷۰ ت  البته الان  ۱۳۰ شده   خالم تازه گرفته ازش! و واقعا برای نگهداری سبزیجات اینا عالیه!

من خیلی خوشحالم ک  یخچالمو  عین باقی وسایلم  بوش نگرفتم؟ اخرین مدلی ک یخچال بوش  تولید کرده برای سال ۲۰۰۰ هستش؟  یعنی هرچی مونده همه قدیمی هستن و تو انار دپو شدن! دیگه یخچاال نمیزنه سر همین   قطعاتش پیدا نمیشه؟ بخاطر همین الجی گرفتم! مگرن من الجیم قبول ندارم  

من یخچال الجی گرفتم ۵ در   بقیه  لوازم   تستر- ماکروفر- سولاردوم- قهوه ساز-جاروبرقی- ...

۵ درا هموناییه ک کشو داره وسطش؟؟ اونا چطورن خوبن؟؟

بعد سولاردم و تستر و مایکرو مگه همشون تقریبا کارشون یکی نیس شما چرا همشو گرفی؟ من از اطرافیان شنیدم سولاردم ازهمش بهتره تستر بدرد نمیخوره نظرشما چیه؟

۵ درا هموناییه ک کشو داره وسطش؟؟ اونا چطورن خوبن؟؟ بعد سولاردم و تستر و مایکرو مگه همشون تقریبا کار ...

من توی  دیوار اشپزخونم جای دوتا خالی داشتم! میخاسنم یکی فر بگیرم  یکی سولاردوم! ک هرچی تحقیق کردم دیدم فر یه امکان داره ولی سولاردوم هزارتا  سر همین سولاردوم گرفتم!  بعد خاستم برای اون یکی   یچیزی بگیرم  دیدم ماکروفر بوش پخت همزمان چن تا مرغ رو داره! جوجه پر و گردونم داره از فر امکاماتش خیلی بیشتره سر همین اونو گرفتم!

تستر عالی  یعنی هرنونی  بخای  بزاری توش  فوری داغ میکنه!  من خیلی راضیم خدایی برای  صبحانه  روی نون کره میرنم میزارم داغشه!  یا کلوچع میزارم داغ میکنه! یا نون دهاتی  کماج اینا میزارم  دیگه  کثیف کاری نداره  ک بخای دستکاه بزرگ دراری! قیمتی هم نداره تستر  بهترین مارکش همین بوش  بخام بهت بگم ۱/۲۰۰ بود

۵ درا هموناییه ک کشو داره وسطش؟؟ اونا چطورن خوبن؟؟ بعد سولاردم و تستر و مایکرو مگه همشون تقریبا کار ...

۵در ن مال من وسط  در نداره!  دوتا در بالا  دوتا در پایین   در بالای سمت راستم  ازیناش ک در تق تق میزنی  چراغش روشن میشه  و ی در دیگه همون حساب میشه! ک راحت تر بتونی ازش چیزی برداری!  

ایناکه توی بازارنیستن الان .اگرهم باشن فیکن

اصلا چنین چیزی نیس  پیج اصلی  بوش هس! یا  توی امین حضور  نمایندگی اصلیش  میتونید برید ازش خرید کنید با بارکدو تاییده اصلی بهتون میفروشن!  من رفتم دقیقا همونی ک میخانسمو گرفتم فقط لیستم دادم گفتم این این این   چک روز کشیدم اومدم بیرون فرداش  فرستادن برام! بارکد هموشنم با سایت اصلی خود بوش چک کردم!  اون بوش های ک فیکن یا از نمایندگی گرفته نشده  یا ترکیه ای هستن!  

من اینارو از نزدیکم ندیدم تو اینستا دیدم فکنم قیمت بگیرم یدور سکته کنم😂😂

پس حتما یه قیمت بگیر 😄

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
اصلا چنین چیزی نیس  پیج اصلی  بوش هس! یا  توی امین حضور  نمایندگی اصلیش  می ...

منظورم سامسونگ والجی بود 

هم جنس فیک زیاده وهم چینی 

کره ای اصلی نیستن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز