2777
2789
عنوان

جهیزیه

825 بازدید | 42 پست

سلام دوستان لطفا وسایل برقی اشپزخونه که خیلی پرکاربرده بگیید مارکشم بگیید

من دوسدارم وسایل بروز بگیرم ولی نمیدونم چقد گرونن مثلا ماشین لباسشویی های دو قسمتی ک‌پایینش در جدا داره کسی داره بگه چطورن؟؟ یا یخچال چهار در مارک هیمالیا انتخاب کردم میگن خوب نیست چهاردر نگیر و مارک ایرانی نگیر و فلان

انقدر پول داری پولش برات مهم نیستپ؟

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری یخچال چهارتا در داره😂😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

اینایی که میگی خیلی گرونه خواهر .. 🙄

حتما پولداری دیگه 😄

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

حداقل دوو بگیر من ساید دوو گرفتم 

ماشین لباسشویی ۸ ک مدل پریمو دوو گرفتم 

۵۰ اینچ تی وی دوو گرفتم 

وسایل ضروری برقی 

چرخ گوشت 

خردکن

چایی ساز

اتو

جارو

آبمیوه گیری 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

چطوری یخچال چهارتا در داره😂😂

خیلی چیز خاصی نیست   

مثلا ساید رو تصور کن که دو دره حالا هر کدوم از اون در ها رو نصف کردن شده ۴ در 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

یخچال دوو بخر اگر پولشو داری

ایرانی بدرد نمیخوره. 

صاحبان کارخانه های ایرانی خودشونن یخچالها و لوازم خانگی خارجی دارن تو خونشون

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

من یخچال الجی گرفتم ۵ در  

بقیه  لوازم   تستر- ماکروفر- سولاردوم- قهوه ساز-جاروبرقی- جاروشارژی- گوشکوب برقی- همزن- مخلوط کن- خردکن- اسیاب کن-  چرخ گوشت- اسنک ساز- اب میوه گیری- سالاد ساز -  اینا همش بوش کرفتم!  فقط   سرخکن بی روغن فیلیپس و  ارام پز فیلیپس گرفتم!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز