2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 42 پست

من وسایلم خارجیه اکثرا

راجب ایرانیا نمیدونم

ولی چیزی که شنیدم اکثرا راضی نیستن توی وسایل بزرگ.

من همه نوع وسایل برقی دادم

ببشترین مصرفم توی این ۱۳ سال

طرفشویی الجی/گوشت کوب برقی سه کاره فیلیپس /چای جوش(مدل روی هم مارک فلر به شدت راضیم من ۵ تا چایساز داشتم)

فر برقی اخوان/ ماکروفر الجی/یخچال ساید ۳۲ الجی/

ابمیوه گیری فیلیپس 

——

ساندویچ میکر فلر/قهو ساز فلر/ سرخکن /همزن برقی

کمترین استفاده زو داشنم

💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پلوپزچندکاره حتمابگیر

من ایناروتویه کانال دیدم خودم فقط چندتاشوازبرندایی که گفته بوددارم وراضیم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
حداقل دوو بگیر من ساید دوو گرفتم  ماشین لباسشویی ۸ ک مدل پریمو دوو گرفتم  ۵۰ اینچ تی وی ...

از دوو راضی هسی؟؟ مارک تلویزیون واقعاموندم چون الجی داریم خودمون سوخته نمیخام الجی بگیریم ایکسویژن هم مادرهمسرم داره میگه هی تنظیمات بهم میخوره زودب زود باید یکی و بیاری از نمایندگی درستش کنه بدرد نمیخوره 

دوو هم مگه ایرانی نی؟

نه ساخت کره هست

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
از دوو راضی هسی؟؟ مارک تلویزیون واقعاموندم چون الجی داریم خودمون سوخته نمیخام الجی بگیریم ایکسویژن ه ...

ببین اگه میتونی که الجی بگیر قطعا 

ازت خواهش میکنم ایکس ویژن نگیر بدرد نمیخوره 

من راضیم از دوو 

یخچال که عالیه لباسشویی هم همینطور ولی ظرفشویی دوو خوب نیست بخاطر همین من کندی گرفتم 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

نه بابا پولدارکجا بود🤣 وام ازدواج میدن نزدیک چهارصدتومن ب منوهمسرم واسه همین دوسداشم چیزای بروزبگیر ...

عه😂 خوشبخت بشی عزیزم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
چطوری یخچال چهارتا در داره😂😂

چهار در ک هیچ عزیزم یه یخچال اومده صفحه لمسیش ب وای فای وصل میشه اینستا میره پخش موزیک داره دوربین داخل یخچال داره کنترل از راه دور داره خیلی خفنه فقط قیمتش حدودا چهارصد میلیون بود تو گوگل بزن ببین کرک وپرت میریزه

مارک هم بوش و سامسونگ و ال جی و غیره ذالک 

ایناکه توی بازارنیستن الان .اگرهم باشن فیکن

ببین اگه میتونی که الجی بگیر قطعا  ازت خواهش میکنم ایکس ویژن نگیر بدرد نمیخوره  من راضیم ...

الجی هم مال خونه بابام چندبار سوخته میترسم بگیرم پس باید سامسونگ بگیرم

الجی هم مال خونه بابام چندبار سوخته میترسم بگیرم پس باید سامسونگ بگیرم

هر چی میگیری سمت ایکس ویژن نرو مزخرفه 

میشه برای پدرم فاتحه بفرستید دخترم رستاجون ۲ سال و نیمشه

چهار در ک هیچ عزیزم یه یخچال اومده صفحه لمسیش ب وای فای وصل میشه اینستا میره پخش موزیک داره دوربین د ...

من یخچالم الجی  ب وای فای وصل میشه  از راه دور میشه خاموش روشنش کرد!  و اینکه دماشو تغیر داد! یا توشو دید ک غذاها چطورین و‌خراب  شدن یا ن؟    اینتسا ویو های الجی خیلی خوبه من ۷۰ گرفتم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز