2777
2789
عنوان

فقط متاهل بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 656730 بازدید | 101 پست

اگ خیلی خسته نبودی میتونی باهاش صحبت کنی ک بزاره واس بعد 

یا اینکه یه کاری کن ک توام دلت بخاد مثلا معاشقه داشته باشید قبلش ک ب توام بد نگذره 

چون که یه شب بگی خستمه دوشب بگی خسته ای بقیش چی 

اونم مرده و تمایلاتی داره و اگ تو براورده نکنی سردی میاره و بعد خوب نمیشه کلا از هر نظر بگیر چی میگم دیگ

والا منم همین مشکل دارم البته ما ۹ ماه ازدواج کردیم  ولی واقعا خسته کنندست ولی شوهر من راحت به ...

شوهرت میگی نه چه واکنشی نشون میده؟ شوهر من بگمم نه انقدر باهام ور میره ک راضی بشم

بامدادخمار      وزن ۸۱.۷۰۰        قد ۱۷۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ما هم هرشب رابطه داریم  حتی یه موقع هایی هم دوبار در روز میشه  اماهم هر دو مون گرمیم ...

بچه ندارید؟ من از بعد بچه انقدر خستم و اذیتم قبلا بهتر بود

وای چقدر بد😢😢😢 الهی مشکلتون حل بشع

عزیزم بزن تو نت غذا هایی ک میل جنسیو بالامیبره بده شوهرت بخوره حل میشه ان شاءالله 

بعدم قرار نیست ک همیشه شوهرت پیش قدم شه خودتم برو جلو هم خوشش میاد هم کارتون رواج پیدا میکنه😉

بچه ندارید؟ من از بعد بچه انقدر خستم و اذیتم قبلا بهتر بود

چرا  عزیزم یه پسر ۷ ساله 

خوب از شوهرت بخواه کمکت کنه 

اگه همه کارارو شما بکنی معلومه خسته ای شب و حوصله ای برای رابطه نداری 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بله خب شریک جنسی هم میشه عادی سازی نکردم شما اول متن رو مفهومی بخون بعدش جبهه بگیر سوال دارن بپرس ...

حالا شما ناراختی تعداد رابطتت رو نگو چاقو ک نذاشتم زیر گردنت. از این جهت پرسیدم میخواستم ببینم عادیش چندبار درهفته هست

ی قرصه دکتر بهم داد واسه جلوگیری از عفونت و باکتری  هیچ ضرریم نداره گفت روزی یکی بخور  واسه همین دیگ کلا سوزش وعفونت ندارم..   واینکع بگم روزی یکبار کاملا معمولیه عزیزم