2777
2789
عنوان

فقط متاهل بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 657701 بازدید | 101 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا  عزیزم یه پسر ۷ ساله  خوب از شوهرت بخواه کمکت کنه  اگه همه کارارو شما بکنی معلو ...

شوهرم شغلش طوریه صبح میره شب میاد بعدم دخترمم خیلی شیطون و شبا دیر میخوابه

بامدادخمار      وزن ۸۱.۷۰۰        قد ۱۷۰
راضی هستی انقدر زیاده؟ اذیت نمیشی؟

نههه خوبه راضیم 😅😂 البته من چون هنوز مستقل نشدم و کار زیادی انجام نمیدم و تمایلات خودمم بالاس خوب پیش میره😁 واینکه هر ۱۸ بیس روز هشت روزش پیش منه کامل استفاده میکنیم ک تلافی بقیه روزا شه🫠

میدونم کمک نمیکنه میخواستم ببینم عادیش چه قدره. با مشاورم میخوام صحبت کنم حتما اما قیمتا خیلی بالاس ...

کجایی هستین تا مشاور معرفی کنم

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!
حالا شما ناراختی تعداد رابطتت رو نگو چاقو ک نذاشتم زیر گردنت. از این جهت پرسیدم میخواستم ببینم عادیش ...

چاقوتو بردار

عادیش ۳باره

چاقوتو بردار عه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
نههه خوبه راضیم 😅😂 البته من چون هنوز مستقل نشدم و کار زیادی انجام نمیدم و تمایلات خودمم بالاس خوب ...

همسر. منم  چارده روز در ماه کامل سرکاره چارده روز دیگه کامل توخونه مثل شمایمم ولی خب روزی دوبارنیست..یکباره   😁