من شوهرم خیلی نیاز جنسیش بالا هست و هرشب رابطه میخواد کلا جرات ندارم ی لباس خوب توخونه بپوشم...خیلی مهربون دست دل باز حتی تو رابطه هم به فکر خودش تنها نیست اما خسته شدم یه دختر۸ ماهه هم دارم ک خیلی خستم میکنه کارای خونه و ....اینا هم یه طرف...هرشب رابطه واقعا خسته کنندس. چکار کنم ب نظرتون؟ شما چندباردرهفته رابطه دارید؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما هم همینه برنامهمون شوهر منم هر شب میخواد تازگیا هم گیر داده باید اونجاتو بخورم هر شب گفتم نه به اون موقع که التماست میکردم بخور نمیخوردی نه به الانت حالا این بعد قضیه به من خوش میگذره ولی در کل به جز روزایی که پریودم تازه این موقع هم ممه میخوره ولکن نیست بقیش هر شبه هستش.
منم اینجوری ام همسرم میل جنسی واقعا زیاده ببخشید ولی معمولا در هفته این کارو کامل انجام نمیده شاید در هفته یک بار اینا ولی مثلا از سرکار میاد انتظار بغل و بوس و فلان و داره ولی جفتمون عقب میکشیم تا یه حدی فقد جلو میریم نمیدونم چی بگم دیگه