2777
2789
عنوان

حس ششم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 20196 بازدید | 1589 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ۱ تعداد از نی نی سایتیا ی گروه تو ایتا زدیم ومیخوایم فعالیتای مفید گروهی مجازی انجام بدیم در جهت بهبود و رشد شخصیتی فردی و سلامتی🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵

خوشحال میشیم تشریف بیارین

:
https://eitaa.com/joinchat/3599171885Ce4a643c991

آن کس که نداند و نداند که نداند ،،،،در جهل مرکب ابدالدهر بماند
مردم زود باور مارو فقط..

اره دیگه حالا اگه یه سوال علمی یا سوال در مورد بارداری بود یکی هم نمیومد تاپیک این نشون میده با وجود اینهمه پیشرفت علمی و فناوری تو دنیا خیلی از مردم هنوز تو چند قرن گذشته موندن و درگیر خرافات و طلسم و جادو دعا و حس ششم هستن .خود خدا گفته هیچکس حتی پیامبران از آینده خبر ندارن بعد اینهمه آدم اومدن در مورد اتفاقات آینده از یه نفر که نه میدنن کیه ...سوال میپرسم واقعا دلشون به چی خوشه

تاپیک خواسته هامو نگاه کن گلی  تا 6 ماه اول سال دیگه

من چند ماه دیگه باردار میشم الان باردارم؟؟؟؟

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
اره دیگه حالا اگه یه سوال علمی یا سوال در مورد بارداری بود یکی هم نمیومد تاپیک این نشون میده با وجود ...

حرفاتون کاملا درسته خوشحالم که طرز فکرتون انقدر گستردست ، و البته که حس ششم رو همه دارند (همون ندای درونی) منتها بعضیا تقویتش میکنند یه عده اصلا ازش خبر ندارند!

آرامش رو فقط درخونه خدا و اهل بیت دیدم..هرکی آرامش میخواد بدونه که دست خداست♥️

خانمها ازتون خواهش میکنم به این دوستانی که ادعای حس ششم دارن اعتماد نکنید 

برنامه های زندگیتونو با گفته های اونا نچینین 

شاید بعضی حدس هاشون بر حسب اتفاق درست در بیاد ولی علم غیب ندارن 

منم میخواستم امتحانشون کنم چند وقت بود تو تاپیکا هر کی ادعا میکرد حس ششم داره ازش می پرسیدم کی باردار میشم هر کدوم یه جواب میدادن 

تو همین تاپیک هم دو بار از استارتر پرسیدم کی باردار میشم یه بار گفت یه سال دیگه یه بار هم گفت ۶ ماه دیگه 

این همه اختلاف مگه میشه؟؟؟؟ 

یعنی حتی به نام کاربری طرف هم دقت نمیکنن که ببینن هر دو یک نفره 

خواهشاً اعتماد نکنید بهشون شاید بعضی ها دنبال دیده شدن باشن 

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز..
حرفاتون کاملا درسته خوشحالم که طرز فکرتون انقدر گستردست ، و البته که حس ششم رو همه دارند (همون ندای ...

درسته عزیزم من اتفاقا حس ششم خودمم خوبه ولی در مورد خودم به فرض بعضی روزا الکی احساس دلشوره دارم بعدش اتفاق بدی می‌گفته انگار روحت جلوتر از زمان حال رفته اونم نه چند روز و چند ماه آینده اونم فقط حسش مربوط به خود ادامه نه اینکه از پشت گوشی نه آدما رادیده و نشناخته ایندشونو‌پیش بینی بکنه .این یه حسه درون خود آدم و مربوط به احوالات خود آدم میشه