2777
2789
عنوان

حس ششم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 20196 بازدید | 1589 پست
چه جالب به هیچ کس حتی کوروش تعصب نداری😏

چرا باید تعصب رو کسی داشته باشم؟

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

خانمها ازتون خواهش میکنم به این دوستانی که ادعای حس ششم دارن اعتماد نکنید  برنامه های زندگیتون ...

تا اینقدر آدم ساده هست از این تاپیکاشم زیاده .آخه پیامبر خدا هم نمیتونه آینده را پیش بینی کنه این فقط خداست که آینده را می‌دونه .بعد یه نفر از پشت گوشی ندیده نشناخته آینده چندین نفر را پیش بینی میکنم آصلن با عقل جور در نمیاد .تا وقتی اعتقاد به جادو و طلسم و .فال قهوه و اینجور مزخرفات هست حس ششم مشتری داره برا یه عده آدم ساده که الکی خودشونو به این پیش بینیا دلخوش کنم انگار دارن خودشونو گول میزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیم درست میشه؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
تو در آینده زندگی خیلی از این بهتری خواهی داشت 

میشه جواب منم بدید پیلیزز😭می‌خوام یه کاری شروع کنم به نظرتون توش موفق میشم؟ارزی که خریدم طی چه مدتی رشد خواهد داشت و پول سودش زیاده یانه؟دانشگاه میرم؟

اره دیگه حالا اگه یه سوال علمی یا سوال در مورد بارداری بود یکی هم نمیومد تاپیک این نشون میده با وجود ...

یع سوال اونی که میگه من موکل دارم چی ؟ با موکل هم نمیشه از آینده بهمون بگن ؟

یع سوال اونی که میگه من موکل دارم چی ؟ با موکل هم نمیشه از آینده بهمون بگن ؟

ببین عزیزم اینکار را هر کسی نمیتونه بکنه یکی مثل آیت اله بهجت یا آدمای خاص که چقدر با خدا باشن و اعمال خاص انجام بدن که این افراد باخدا هم هیچ وقت از اینکار نمیکنن .مورد دوم از راههای حرام و غیر شرعیو یه سری کارای نامتعارف و سخت هم میشه با اجنه کافر در ارتباط بود که در این صورتم این افراد از اجنه کافر برا موکلشون استفاده میکنند که اونم چون مسلمون نیستن و کلن سحر و جادو تو خود قرانم خرامه جز ضرر و بدبختی چیزی برای کسی که وارد این راهها میشه ندارن .البته همین ارتباط با اجنه کافرم هزاران تا مرحله داره و کار هر کسی نیست .توی این قرن والا تعداد دعا نویسا از پزشکان هم بیشتر شده و یه در دکونه برا افراد ساده .فیلم زیر خاکی را دیدید دقیقا مثل فریبرز 

عزیزم حس امیر به من چیه؟ دوستم داره؟ باهاش ازدواج میکنم؟؟؟

حسم میگه بیشتر از اینکه اون دوستداشته باشه شما دوسش دارید.

برای کار همسرم و زندگیم.یک صلوات مهمونم کنید  
حسم میگه بیشتر از اینکه اون دوستداشته باشه شما دوسش دارید.

سلام به سوال منم جواب میدین؟

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱