fafanazii مدیر عضویت: 1401/03/07 تعداد پست: 736 عنوان حس ششم دارم | مشاهده متن کامل بحث + 20196 بازدید | 1589 پست سلام شاید واستون جالب باشه اما من از بچگی یه حسی داشتم چشمامو میبندم روی یه چیزی تمرکز میکنم و یه حسی بهم میگه ک اون اتفاق میفته یا نه ،تا الان همیشه هم درست بوده 1401/11/12 | 00:21 22 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
369mahsajan عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1743 وای دوقلو 😱 من اصلأ حرفتون رو متوجه نمیشم آبجی اره دورت بگردم کجاشو متوجه نشدی بگو بگم بهت اگه مبحث چاکرارو میگی تو گوگل سرچ کن توضیحش میاره در موردش اینم سرچ کن که معایب پرکاری چاکرا ها چیه یا مزایای تعادل بودنشون
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1384 اره دورت بگردم کجاشو متوجه نشدی بگو بگم بهت اگه مبحث چاکرارو میگی تو گوگل ... ینی فکر میکنی دوقلو میارم ؟؟ ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
369mahsajan عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1743 وای دوقلو 😱 من اصلأ حرفتون رو متوجه نمیشم آبجی مثلا همین امضایی که گذاشتی برای من این حس منتقل میشه که در حسرتی و چون نداری غصه میخوری به جای این امضات بنویس خدایا شکرت که در سلامت کامل هستم و عاشقانه کودکم رو دوست دارم یا هر چیزی که دوست داری ( جوری بنویس که انگار همین الان داریش)
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1384 مثلا همین امضایی که گذاشتی برای من این حس منتقل میشه که در حسرتی و چون نداری غصه میخور ... خب غصه میخورم دیگه ینی واقعا شما بابت سر های مهم زندگی تون که ندارید غصه نمیخوریذ مثلا ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
369mahsajan عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1743 ینی فکر میکنی دوقلو میارم ؟؟ من باورم اینه بستگی داره تو باورش داشته باشی یا نه!!
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1384 من باورم اینه بستگی داره تو باورش داشته باشی یا نه!! نمیدونم والا چی بگم ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
369mahsajan عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1743 خب غصه میخورم دیگه ینی واقعا شما بابت سر های مهم زندگی تون که ندارید غصه نمیخوریذ مثلا عزیز دلم غصه غصه میاره شادی شادی میاره زیادنه اخر اخرش یه روز طول میکشه اونم اگه جدی باشهچون هیچی ارزش اینو نداره که منو ناراحت کنه رو رشد روحت کار کن وقتی روحت قوی باشه بدنتم قوی میشه و هر چیزی بخوای انجام میشه بدون شک
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1384 عزیز دلم غصه غصه میاره شادی شادی میاره زیادنه اخر اخرش یه روز طول میکشه ا ... کاش بتونم درسته خاستن توانستن هست ولی واقعاً فقط حرفه ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
369mahsajan عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1743 خب غصه میخورم دیگه ینی واقعا شما بابت سر های مهم زندگی تون که ندارید غصه نمیخوریذ مثلا همیشه شکر گزار باش حتی تو بدترین شرایط شاید اون شرایط باعث رشد تو میشه! نگو خدایا چرا من! چون بالایی از چیزی خبر داره که ما نداریم قطعا به نفع ما هست حتی اگه جلوه ی خوبی نداشته باشه
369mahsajan عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1743 کاش بتونم درسته خاستن توانستن هست ولی واقعاً فقط حرفه میتونیی کاش نداریم!!! تو وقتی میتونی خواستتو داشته باشی که بهش هر روز و هر دقیقه ارتعاش مثبت بفرستی و فک کنی همین الان داریش و وابسته نباشی نه اینکه بشینی یه گوشه و غم بخوری هی با خواهش و التماس بخواینور عشق و ارامش بهت جاری باشه بوسس به کوچولو ها تغذیتم نرمال کن مامان خانوم
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1384 میتونیی کاش نداریم!!! تو وقتی میتونی خواستتو داشته باشی که بهش هر روز و هر دقیقه ... وای چه جالب کدوم کوچولو من یکی هم کافیه والا 😄😄 ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
369mahsajan عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1743 وای چه جالب کدوم کوچولو من یکی هم کافیه والا 😄😄 تو بطن زیبات جیگر سوره ی مریم هم یادت نره زیبا
maryamiiiiiiii عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1384 تو بطن زیبات جیگر سوره ی مریم هم یادت نره زیبا چرا میگید دوتا ینی واقعا حستون میگه دو قل میشه ❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
فرشته2400 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 281 میشه یه حس ششمی منو دریابه؟؟؟تو هر تاپیک حس ششم دیدم سوالمو نوشتم ولی هنوز به جوابی نرسیدممن چند وقتی هست پیگیر استخدام تو یه شرکتی هستمیجورایی رویا و آرزوی من شدهمیخام بدونم در نهایت اونجا استخدام میشم؟؟؟
فرشته2400 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 281 رل سابقم مهدی چه حسی بمن داره؟آیا خودش برمیگرده؟آیا از اینکه دل منو شکوند و رفت پشیمونه؟؟