2777
2789
عنوان

ماکارونی با سویا خوشمزه بلدین؟

852 بازدید | 86 پست

بیاین کدبانوها ک شام ماکارونیه😁😁

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب زمینی پیاز نگینی رو سرخ کن وقتی سرخ شد 

سویایی که از قبل خیس خورده و‌ابکش کردی رو بهش اضافه کن 

یکم تفت بده 

ادویه کاری و‌نمک و فلفل بزن 

رب بزن به اندازه کافی 

نصف لیوان آب بریز بزار رب قشنگ رنگ بده و سست غلیظ شه 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

یکم سیر با پیازا تفت بده ماکارانی خوشمزه تر میشه در همین حد بلدم😂😂

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

منم همین الان درست کردم هم من هم بچه هام عاشق ماکارونی هستیم

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
سیب زمینی پیاز نگینی رو سرخ کن وقتی سرخ شد  سویایی که از قبل خیس خورده و‌ابکش کردی رو بهش اضاف ...

منم همینجوری درست میکنم خوب شد گفتی حال نداشتم تایپ کنم😑😂😂

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡

اول پیاز تفت بده بعد قارچ و فلفل دلمه ای ادویه نمک زرد چوبه فلفل آویشن بعد سویا و رب اضافه کن با روغن زیتون زیاد بعد با ماکارونی نرم شده مخلوط کن دم بکشه ،نوش جون😋

INTP(منطق دان)