2777
2789
عنوان

ماکارونی با سویا خوشمزه بلدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 86 پست

من ملکارونی رو با سیب زمینی سرخ کرده و سویا درست میکنم😋😋😋

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنسرو. قاطی ماکارونی با سیب زمینی 

کنسرو چی

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

منم شام ماكارانى گذاشتم البته با چرخكرده ولى خودم عاشق سويام 

پياز و تفت  بده و بعد بايد حسابى سويارو  سرخ كنى خيلى خوشمزه ميشه فلفل دلمه  و رب و ادويه ام بزن خوشبحالت كاش منم ميتونستم سويا بزنم 

دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى  هستم كه تعليق شدم،

اول پیازونگینی کن باروغن تفت بده تاسبک بشه بعد سویارواضافه کن که ازقبل خیس کردی آبش رفتی کاملاً که شد گوجه رنده شده فلفل دلمه رنده شده اضافه کن بزار کاملا آبشون کشیده بشه وگفت بخورن رب و نمک وفلفل و آویشن ویه کوچولو پودرسیربریز بعدش بریزشون لابه لای ماکارونی آبکش شده باتهدیگ سیب زمینی

همین الان دارم درست میکنم

بگو خانومی

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

یکم سیب زمینی سرخ کن بعد پیاز سرخ کن بعدش سویا ها رو اضاف کن خوب سرخ کن و سیب زمینی ها هم اضافه کن تو یه ظرفی دو سه قاشق رب ادویه جات با اب قاطی کن بریز تو موادت با شعله ملایم تا خوب بپزه بعد از ابکش کردن ماکارونی قاطیشون کن معرکه میشه اگه خوب سویا رو بپزی

اره عالی بلدم.پیاز سرخ میکنم بعد توش سویا ک خیس خورده میریزم یکم سرخ میکنم فلفل دلمه داشتم میریزم با ...

بابام تازگیا می، گه خیساندن سویا باعث خمیر شدن اونه و فقط، می شوره بدم نمی شه

منم قبلا بیشتر با سویا درست میکردم بچه هام دوست دارن الان گاهی وقتا

پیاز داغ زیاد باشه فلفل دلمه‌ای و اگه داری قارچم بریز توش یا هویج خلال شده سرخ شده 

من یه دوستی داشتم هم اتاقی خوابگاه بود فقط با فلفل دلمه و هویج خلال شده و رب درست میکرد مزش عاااالی بود

منتظر اتفاقات خوبم 

فلفل دلمه ندارم 🙄

هوس کردیم بانو جان 😋کسی هست منو دعوت کنه برا ماگارونی 😕حال ندارم بلن شم درس کنم😅

آره بیا خونه ما بپز دور هم بخوریم🤣🤣

کنسرو چی

سلام کنسرو ماکارونی البته فکر کنم سویا با نخود فرنگی بهتر بشه

اول پیاز را کمی تفت می دهیم کمی که پخت سویا را می، ریزیم با پیاز با هم می، پزه اخرش رب که در مواد بره و نخود فرنگی