2777
2789
عنوان

یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 26 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط به خاطر دلدرد بعدش میگی خون از واژنه!؟ شاید شقاق گرفتی

به هر حال برای یبوست ورزش و تحرک معجزه میکنه + انگور ، انجیر، شربت خاکشیر، آلو، میوه جات، سبزیجات، مایعات، فلفل دلمه مخصوصا

انارم نخور

وای یبوست خیلی بده اگه پیشگیری نکنی ممکنه خیلی بدتر بشی برگ سنا بگیر دم کن بخور خیلی خوبه هر شب بخور گل محمدی خوبه اسفرزغ خوبه ولی هیچکدوم مثل برگ سنا خوب نیست اگر هم یبوستت سپیده قرص سیلاکس بگیر بنداز دوتا با هم فوری خوب میشی منم خودم تجربه داشتم خیلی خیلی درد بدیه مخصوصا اگه شدید باشه ولی میگی از واژنت خون میاد شاید اشتباه میکنی از مقعدته چون یبوست ربطی به خون واژن نداره

وای یبوست خیلی بده اگه پیشگیری نکنی ممکنه خیلی بدتر بشی برگ سنا بگیر دم کن بخور خیلی خوبه هر شب بخور ...

فکر کنم مصرف زیاد سنا باعث تنبلی روده میشه

بلندترين فرياد دنيا اشکى است که بی صدا از گوشه ی چشم جارى مى شود 😔

وای یبوست خیلی بده اگه پیشگیری نکنی ممکنه خیلی بدتر بشی برگ سنا بگیر دم کن بخور خیلی خوبه هر شب بخور ...

والا منم بخاطر همون ربط نداشتنش ترسیدم ، ولی گفتن شاید فشار زدی دیواره رحم هم تکون خورده و خون دفع کرده