رشتم تجربی ولی اصلا تو تجربی موفق نیستم بیشتر تو مدیریت و بیزینس یا حتی رشته کامپیوتر موفق هستم بعدش من اومدم تجربی بخونم که یه پرستیج اجتماعی مناسب داشته باشم همین اومدم تجربی چون میخواستم یه مدرک تجربی داشته باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تجربی از رو علاقه یه خودم اومدم و راضیم هم موقعیت اجتماعی خوبیه هم درامدش و اولویت م دندانپزشکی
راستشو به خوای من خودم دردم پول نیست نیست همین الانشم تو سن کم ماهی ده ملیون حقوقم کم کم اگر زیاد بگم تا 20ملیون هم میره ولی من اومدم تجربی که فقط یه مدرک داشته باشم چون واقعا جوری شده که الان به یکی میگن من تجربی هستم میگم عالی بعد یکی بگه من انسانی هستم میگن هی بد نیست این تفاوت منو آزاد میده خیلی واسه این اومدم تجربی ولی اگر برم انسانی با پول علم میتونم حداقل یه کاری کنم یا اینکه از طریق شغلم برم خارج ولی گیر همین حس هستم که اذیتم میکنه
هرچی علاقه داری برو همه ک قرار نیست تجربی برن واسه دوتا تعریف ایندتو خراب نکن
میدونم حرفت کاملا درست ولی نمیخوام بگم تو فاز ازدواج اینا هستم ولی خو کلی میگم این مسأله حتی رو ازدواج تعثیر داره بار ها دیدم طرف رشتش انسانی بوده دختر ندادن بهش نمیگم تو فاز ازدواجم ولی خو میخوام بگم اینقدر تعثیر داره کلا این مسأله منو خیلی اذیت میکنه ولی من میخواستم مهندسی نرم افزار بخونم