2777
2789
عنوان

آینده 😐

72 بازدید | 8 پست

رشتم تجربی ولی اصلا تو تجربی موفق نیستم بیشتر تو مدیریت و بیزینس یا حتی رشته کامپیوتر موفق هستم بعدش من اومدم تجربی بخونم که یه پرستیج اجتماعی مناسب داشته باشم همین اومدم تجربی چون میخواستم یه مدرک تجربی داشته باشم 

اشتباه منو کردی با تفاوت اینکه من تو تجربی هم عالی بودم

ولی جلوشو هروقت بگیری منفعته باید بری سمت علاقه ت 

منم اینکارو کردم و الان راضیم 

مَن با دیوانِگی عَجینَم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اط طریق تجربی خیلی چیزا میتونی شرکت کنی گستردگی رشته هاش زیاده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم تجربی از رو علاقه یه خودم اومدم و راضیم هم موقعیت اجتماعی خوبیه هم درامدش و اولویت م دندانپزشکی

راستشو به خوای من خودم دردم پول نیست نیست همین الانشم تو سن کم ماهی ده ملیون حقوقم کم کم اگر زیاد بگم تا 20ملیون هم می‌ره ولی من اومدم تجربی که فقط یه مدرک داشته باشم چون واقعا جوری شده که الان به یکی میگن من تجربی هستم میگم عالی بعد یکی بگه من انسانی هستم میگن هی بد نیست این تفاوت منو آزاد میده خیلی واسه این اومدم تجربی ولی اگر برم انسانی با پول علم میتونم حداقل یه کاری کنم یا اینکه از طریق شغلم برم خارج ولی گیر همین حس هستم که اذیتم میکنه

راستشو به خوای من خودم دردم پول نیست نیست همین الانشم تو سن کم ماهی ده ملیون حقوقم کم کم اگر ...

هرچی علاقه داری برو همه ک قرار نیست تجربی برن واسه دوتا تعریف ایندتو خراب نکن

هرچی علاقه داری برو همه ک قرار نیست تجربی برن واسه دوتا تعریف ایندتو خراب نکن

می‌دونم حرفت کاملا درست ولی نمی‌خوام بگم تو فاز ازدواج اینا هستم ولی خو کلی میگم این مسأله حتی رو ازدواج تعثیر داره بار ها دیدم طرف رشتش انسانی بوده دختر ندادن بهش نمی‌گم تو فاز ازدواجم ولی خو میخوام بگم اینقدر تعثیر داره کلا این مسأله منو خیلی اذیت می‌کنه ولی من میخواستم مهندسی نرم افزار بخونم 

می‌دونم حرفت کاملا درست ولی نمی‌خوام بگم تو فاز ازدواج اینا هستم ولی خو کلی میگم این مسأله حتی رو از ...

داریمم لیسانس ی رشته تجربی اورده اما بیکار مگه ب اینه،