2777
2789
عنوان

چرا بعضی از دخترا اینطورین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 66 پست
متاسفم برات عزیزم 😊

عزیزم برای خودت متاسف باش لطفا که فقط تا نوک بینیتو میبینی

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرار نیست ماشین بهش برسه همینکه با آقاپسره تو سرما پیاده اینور اونور نرن خوبه پسر بدون ماشین به چه ...

خب مگه دختر نباید ماشین داشته باشه اصن چرا با ماشین اون برن،یعنی چی اون بدون ماشین هم یه انسانه:/چشت ب مال بقیه نباشه خودت برای خودت تلاش کن اینجا دیزنی نیست مام سیندرلا نیستیم

الان در برهه ای از زمان زندگی میکنیم که پول حرف اولو میزنه و این اصلا قابل انکار نیست آسایش مهمترین ...

عزیزم من که نگفتم پول بده...هرکس قدرت پول رو انگار کنه احمقه.

اما منظورم کسایی بودن که فقط بر مبنای پول اطرافیانشان رو انتخاب میکنن نه چیزهای دیگه.

اها پس همیشه فقط تو ماشین همو میبینن 😂😂😂

نه همیشه ولی گاهی

همون رستوران و کافه و بیرون شهرو با ماشین میرن نه آژانس و اسنپ

کلا مردهای بی ماشین هیچوقت برام جذابیت نداشتن وقتی مجرد بودم

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
خب مگه دختر نباید ماشین داشته باشه اصن چرا با ماشین اون برن،یعنی چی اون بدون ماشین هم یه انسانه:/چشت ...

ولی من سیندرلا هستم

با تلاش همسرم به خیلی چیزها رسیدم😀

خب مگه دختر نباید ماشین داشته باشه اصن چرا با ماشین اون برن،یعنی چی اون بدون ماشین هم یه انسانه:/چشت ...

سلام خو مثلا منه دختر ماشین دارم چرا باید با یه پسری که ار سطح خودم پایین تره اوکی شم 

جالبه به نظرت؟

دعوا هم نداریما داریم بدون توهین حرف میزنیم 

من راستش حتی پسرایی که ماشینشون از خودم پایینتر باشه یا ایرانی باشه رو نمیتونم حتی دوست شم 

چه برسه پیاده باشه

سلام خو مثلا منه دختر ماشین دارم چرا باید با یه پسری که ار سطح خودم پایین تره اوکی شم  جالبه ب ...

خب نشو کی مجبورت کرده،اینکه این خودش نداره توقع داره اون داشته باشه کمبودو نشون میده،الان تو باهرکی عشقت میکشه باش کسی تورو نگفت 

واقعا پسر بدون ماشین به چه کار میاد هر دو مدلشو تجربه داشتم تازه اون پسری که ماشین نداشت انتظار داشت ...

اگر با طرف تو رابطه باشی اوکیه خب ماشین داشته باشه عالیه ما نمیگیم مشکلی داره 

ولی اینکه هر پسری از راه میرسه بخوای به جیبش نگاه کنی بعد اوکی شی باهاش خیلی زشته به نظرم