2777
2789
عنوان

چرا بعضی از دخترا اینطورین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 66 پست
دقیقا موافقم حرفتوحق گفتی ی رفیق صمیمی داشتم ازدواج کرده دوماه تقریبا عقد روزیک ازدواج کردمادرش بلاک ...

دست رو دلم گذاشتی من هیچوقت دوست صمیمی نداشتم اطرافم ادم زیادن ولی به هیشکی اعتملد کامل ندارم ینفر بود ک مادرمم قبولش داشت ،باهم کمی صمیمی شدیم شوهرامونم اوک بودن من سر عروسبش اینقدررر خوشحال بودم ،دوماه پیش عروسیم بود با ساده ترین لباس اومد بدون خداحافظی رفت و دیگه کلا جواب زنگ و پیامم نداد حاااالم دیگه از هم جنسهای حسود خودم بهم میخوره والا یوقتا قبطه میخورم هیچ دوست صمیمی ندارم ولی همین ک قرار نیست ضربه بخورم برام کافیه

دست رو دلم گذاشتی من هیچوقت دوست صمیمی نداشتم اطرافم ادم زیادن ولی به هیشکی اعتملد کامل ندارم ینفر ب ...

من خونوادم زیادگفتن باش نرو نرو حسود فلان حتی دایی خودشم گفت باش نچرخ اینومادرش زندگیم خراب کردن من خرگوش نمیدادم حتی پیش خواستگارمم بدمومیگفت من چ اسب بودباورنمیکردم

خدایاشکرت...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری پول می کنن پسره هم کیف می کنه؟ مگه میشه آدم وقت پول دادن به کسی کیف کنه؟🤣🤣🤣 این اصلا تو م ...

ببخشیدا کیفشون یجا دیگه جبران میشه 

هیچ گربه ای در راه رضای خدا موش نمیگیره 

من خونوادم زیادگفتن باش نرو نرو حسود فلان حتی دایی خودشم گفت باش نچرخ اینومادرش زندگیم خراب کردن من ...

حالا حواست جمع کن ،تنها کسی که براات میمونه خودتی و مادر پدرن که فقط. خوبتو میخان جور بابای همه