2777
2789
عنوان

چرا بعضی از دخترا اینطورین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 66 پست
خدایش دوستان خدایی دارم میگم اگ خواستگاربیادبراتون خونه نداشته باشه شغلش ماهی ۱۵ ۱۷باشه حقوقش و ماشی ...

خب چون من اینجوری ازدواج نمیکنم ( همون سنتی بهش میگید یا هرچی نمیدونم) از قبل باهم اوکی می‌کنیم منم که صد در صد سر کارم اوکی میکنیم همچیو بعد هم ازدواج 

ولی خب اگر خواستم به قول اون خانمه سیندرلایی زندگی کنم میرم حتما یه پولدار پیدا میکنم و با پولش ازدواج میکنم 😂🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اگه خودشم خوب باشه

Okولی خدایی۱۵تومن حقوق ی خونه رهن کنی ۲تومن کرایه بدی ۳ ۴ تومن بره جاقسط ماهی ۳تومن بگو براخرید وسایل خونه

۷تومنم بمونه ماهانه ارایشگاه و خرج ماشین و لباس و چقدتفریح بمونه چقدپس انداز.واقعابنظرم بایدزن هم شاغل باشه

خدایاشکرت...❤️

خب نباید بگی ۲۰۶دارا لاشین🤣🤣شاید من الان ۲۰۶ داشته باشم چه ربطی به لاشی بودن داره آخهههههه

😂پسراشونو ندیدی؟؟؟ مخصوصا ۲۰۶ سفیدا از این کنه ها 

که مزاحم میشن تا فحش ندی نمیرن اه 

منم قبلا ۲۰۶ داشتم😂🙈ولی اغلب من دیدم پسراشون به شدت سیریش و پرروئن 

نه دخترا که 

دخترها حسودن همش دنبال کندن از پسر هستن والا ما دوست بودیم ی شارژ میخرید بزور میخواستم پول بدم بهش عروسی کردیم بیکار بودم روم نمیشد اوایل ازش پول بگیرم بعضیا چجوری میکنن پسره هم کیف میکنه 

ولی من بنظرم پول همه چیز نیست انسانیت مهمتره

دخترها حسودن همش دنبال کندن از پسر هستن والا ما دوست بودیم ی شارژ میخرید بزور میخواستم پول بدم بهش ع ...

دقیقا من طرفم هرچقدمیگ شماره کارت بده بده نمیدم هرچقدقسم میده بهش نمیدم دوس ندارم فک کنه بخاطرپول میخامش چون واقعاوجودش و اخلاقیاتش برام مهمه

خدایاشکرت...❤️

دقیقا من طرفم هرچقدمیگ شماره کارت بده بده نمیدم هرچقدقسم میده بهش نمیدم دوس ندارم فک کنه بخاطرپول می ...

افرین این درسته 

ولی بخدا ادم دوست معمولی پسر داشته باشه از دختر خیلی خیلی بهتره دخترها فقط جلو خوبن فقط حسودن و منی ک یک رفیق صمیمی هم ندارم

افرین این درسته  ولی بخدا ادم دوست معمولی پسر داشته باشه از دختر خیلی خیلی بهتره دخترها فقط جل ...

دقیقا موافقم حرفتوحق گفتی ی رفیق صمیمی داشتم ازدواج کرده دوماه تقریبا عقد روزیک ازدواج کردمادرش بلاکم کردمن خودم نفهمیدم قراره ازدواج کنه دختردایش برام گفت حتب دعوتم نکرد ازوقتی ازدواج کرد ی پیام نداده و منم ندادم حتی تبریکم نگفتم

امروزفهمیدم اونوشوهرش ب مشکل خوردن

کلاادم بدذات و حسودی بوداونومادرش ک الان عاقبتش شد این بانامزدش مشکل بددارن

خدایاشکرت...❤️

دخترها حسودن همش دنبال کندن از پسر هستن والا ما دوست بودیم ی شارژ میخرید بزور میخواستم پول بدم بهش ع ...

چجوری پول می کنن پسره هم کیف می کنه؟

مگه میشه آدم وقت پول دادن به کسی کیف کنه؟🤣🤣🤣

این اصلا تو مخیله ام نمی گنجه وقتی دارم به یکی دیگه الکی پول میدم خودم کیفور باشم 🤣🤣🤣

عایا هستم من یک عدد خسیس؟

......