2777
2789
عنوان

چرا بعضی از دخترا اینطورین؟؟

827 بازدید | 66 پست

من امشب میخواستم همکلاسیم رو ببینم پسره 

بعد دوستم کنارم بود ، تا دیدم همکلاسیم داره میاد از دوستم خدافظی داشتم میکردم ، یهو گفت خاک بر سرت این که ماشبن هم نداره با یکی اوکی شو ماشین داشته باشه و ... 😐😐من فقط زل زده بودم بهش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینقدر که آدم های چشم و دل سیر وجود دارن،آدم های گشنه و پول پرست هم وجود دارن...

الان در برهه ای از زمان زندگی میکنیم که پول حرف اولو میزنه و این اصلا قابل انکار نیست

آسایش مهمترین چیز تو زندگیه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
اسگلن باو ولشون😂انگار ماشین اون قراره ب تو برسه

قرار نیست ماشین بهش برسه

همینکه با آقاپسره تو سرما پیاده اینور اونور نرن خوبه

پسر بدون ماشین به چه درد میخوره آخه

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

من با يه آقای شیرازی ازدواج کردم خودم تهرانیم دوستم ميگفت خاک تو سرت پسرای تهران ول کردی رفتی شهرستان در این حد مغز بعضیا بستس درحالی ک همون مرد شیرازی الان بهترین مرده برای من ول کن بابا 

الان پسره این آهنگو میخونه

منکه ماشین باری ندارم و🛻

خونه توی ساری ندارم و🏡

یدونه هزاری ندارم و🥺

بازم زنم میشی😍💐💐

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
عزیزم کم توقع بودن و قانع بودن و اینا اصلا خوب نیست  یهو به خودت میای میبینی خیلی دیره  ...

اخه اصن رل هم نیستم باهاش دوستمه فقط 

انگار مثلا قراره هر پسری از راه میرسه ماشین داشته باشه تا من اوکی شم باهاش😂