خانوما یه سوال جاریه من یه مدت به بهونه ی اینکه ویلا خریده داره کل خونه مادر شوهرمو بار میکنه ببره و جالبش اینجاس اگه من ظرفی که ماله خودم بوده رو از خونه مادرشوهرمم بیارم خونه ناراحت میشه !خلاصه اش کنم در مقابل یه همچین آدم طماعی شما چیکار میکنین؟!حتی وسایل مورد نیاز مادرشوهرمم رو هم داره میبره
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچکاری نمیکردم بیخیال چرا حرص میخوری گلم بزار تا میتونه ببره،،،وقتی مادرشوهرت چیزی نمیگه چرا تو دخ ...
معلومه که نمیگم منکه خودم زندگیم مثه گل میمونه وسایل دسته دوم اونو میخام چیکار اما شما بگین چطوری به شوهرم بفهمونم ک بابا خب یجا اگه یه کمک مالی کردن یه ارفاقم به ما کنن چه عیبی داره . وگرنه مگه من سمساریم 🤪