2777
2789
عنوان

جاری حریص

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 54 پست
بازم مال خودشه عزيزم و اونه كه تصميم گيرنده مالشه مثل مادر من كه قسمت اعظم طلا و جواهرش رو داد يه دخ ...

ببخشید عزیزم برام واقعا سوال شد چرا بشما نداد؟من بودم سکته میکردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ظاهرا مادر شوهر حسابی برای ویلای پسرش دندون تیز کرده.وگرنه بعیده کسی که از یه چوب کبریتش واسه این عروسش نمیگذره برای اون یکی حاتم بخشی کنه.پس خود مادرشوهرت میدونه داره چیکار میکنه.تو دخالت نکن که بده میشی...

ندارم تازه من ب شوهرمم نمیگم . فقط از یه چیز میترسم که پولای بانکشم بالا بکشه و بره اونوقت تمام خرجش ...

از وسایل خونه به کجا رسیدی!!

دسته گل جان تو که میگی به ما هم کمک کنند بعد الان میگی خرجش ما بدیم؟!

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

اگر ویلا تفریحیه مادر شوهرتون میخواد بعدا بره برای تفریح توی ویلا برای همین وسیله میده که راهش باز باشه.

دوما شاید مادرشوهرتون از خداشه وسایل قدیمیش رو رد کنه بره بجاش بره جدید بگیره یه تنوعی بشه. حالا فرصتش شده دیگه

ببخشید عزیزم برام واقعا سوال شد چرا بشما نداد؟من بودم سکته میکردم

به منم داد ولي بيشترش رو داد به دختر خاله م ،چون گفت وضع مالي و زتدگيش خوب نيست خودمم  مشكلي ندارم با اين كار مادرم 😅

از وسایل خونه به کجا رسیدی!! دسته گل جان تو که میگی به ما هم کمک کنند بعد الان میگی خرجش ما بدیم؟!

شما نشده تاحالا از خانواده خودت یا شوهرت پول قرض کنی ؟!خب کجاش مسئله اس؟! میگم که قرض یعنی پس دادیم 

مثه اینکه کلن در و دیوار میزنی چی زدی آخر شبی

مشخص داری ب جاریت حسودی میکنی گلم

مادرشوهرت شاید،دوست نداره چیزی ب شما بده یا کمکت کنه الان بری با شوهرت بحرفی،،،،فردا میگی سر اینکه حسودی کردم دعوام شده چیکار کنم😐😐😐

ظاهرا مادر شوهر حسابی برای ویلای پسرش دندون تیز کرده.وگرنه بعیده کسی که از یه چوب کبریتش واسه این عر ...

چقد شما تیز بینی فک کنم آره یهجورایی میگه از این به بعد همش اونجام ولی جلوی جاریم نمیگه هاا 🤣

به منم داد ولي بيشترش رو داد به دختر خاله م ،چون گفت وضع مالي و زتدگيش خوب نيست خودمم  مشك ...

اهان ...اوکی ...اولش فکر کردم با شما قهر بوده که طلا ها را دادن دختر خاله تون....دست مادرتون دردنکنه که هوای خواهرزاده شون را دارن مشخصه خیلی باوجدان و انسان نیکوکاری هستن