2777
2789
عنوان

جاری حریص

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار ببره  هر کسی اختیار اموال خودشو داره  اگه خاست از خونه شما ببره نزار  اگه غیر ...

خب آخه یه ماه پیش خیلی رک و رو راست گفت شما یخچال سایدتون ماله چندسال پیشه بدین به اونا ببرن ویلا !خب شما باشی میدی ؟خب خودم چیکار کنم تازه کاشکی فقط یخچال بود ؟!چشم ب فرشو پشتی و چیزای دیگم داشت 

اهان ...اوکی ...اولش فکر کردم با شما قهر بوده که طلا ها را دادن دختر خاله تون....دست مادرتون دردنکنه ...

نه عزيزم كلا من و مامانم عاشق دختر خاله م هستيم يه پارچه ماهه الهي يه روز خوشبختي و عاقبت بخيريش رو ببينم 🙏🙏🙏🙏

ممنون از حسن نظرتون 

خب آخه یه ماه پیش خیلی رک و رو راست گفت شما یخچال سایدتون ماله چندسال پیشه بدین به اونا ببرن ویلا !خ ...

ن معلومه که نمیدم ببره ،در جوابم فقط ی لبخند میزنم 

والا من فقط پست اولتو خوندم که راجبه وسایل مادرشوهرت بود 

الان معلومه خیلی حرص خوردی ،خداااایییش حزص خوردن داره؟چرا نمیخندی ب این حرفا 

ن معلومه که نمیدم ببره ،در جوابم فقط ی لبخند میزنم  والا من فقط پست اولتو خوندم که راج ...

مگه من سر گنجم که وسایل بدم . خب رفتاراش زشته دیگه نه تنها ب مال مادرشوهرش چشم داره به مادر شوهرم گفته دیگه اونا وسایلشون قدیمیه بدن ب ما فک کن 

مگه من سر گنجم که وسایل بدم . خب رفتاراش زشته دیگه نه تنها ب مال مادرشوهرش چشم داره به مادر شوهرم گف ...

بخند بگو باشه حتما کادو پیچ میکنم میارم ،تو شرایط مشابه ندید میدونم منو شوهرم میخندیم ،اگه شمام اینکارو کنی ضرر نمیکنی