2777
2789

لطفا بدون توهین و بحث جواب یدید یا تاپیک رو ترک کنید

بقیه دوستان . با یکی تازه آشنا شدم پیام اسمسی میده همشم دوسداره سریع جواب بدم . حالا برا شناختم ک شده نمیگه همو ببینیم و اینا . پیام داده گف نکنه مزاحمم . گفتم مراحنید . بعد گف خوشحال شدم . گفتم خوشحالم ک باعث خوشحالیتون شدم . میگه ینی تو خوشحال نشدی ! موندم چرا باید خوشحال بشم الان؟ چی بگم بهش؟ تازه جواب ندادم پیام داده ک چ عجیبه غیب میشی یهو !

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بگو متوجه منظورت نشدم

چرا باید خوشحال بشم

جنگل رو به فنا بود ولی درخت ها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از آنهاست زیرا دسته او هم از چوب بود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محترمانه بگو اسکلی؟

یا

اینطوری بگو : در حال حاضر از آشنایی با شما احساس رضایت دارم

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

خود شما گفتی خوشحالم که خوشحالتون کردم بعد باز پرسیده چرا خوشحال نشدی؟:/

بهش محترمانه بگو من هم کار و زندگی دارم و 24 ساعت نمیتونم سرم تو گوشی باشه مرسی که درک میکنی

- اول باید شروعش کنی تا بعد بتونی بهترش کنی؛

اوسکولی محترمانس😂

تو دلم بود بگم🤣

طرف خوب بلده با کلمات بازی کنه

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»