2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
حق داری از بانک ها دفاع کنی چون اینقدر از وام های مبلغ بالا با درصد پایین شون خوردین وبردین که حد ند ...

خب میگی من چه کنم که بانکها وام به ملت نمیدن؟ برو این مشکلاتت رو به رییس بانکها بگو به من چه اخه. من خودم وام میخواستم بهم ندادن. 

من که ندیدم جایی از بانکها دفاع کرده باشم. در ضمن شخصا حتی یکبار وام نگرفتم میخواستم برای اولین بار ...

واکنشت کاملا طبیعی بود حرف حق تلخه  شما وام نگرفتی همین اقوام استخدام در بانک هم وام نگرفتن ؟  سه تا برادر خواهرهام استخدام هستن وتو اقوام کارمند بانک هم داریم که اصلا نیازی بهشون نشده چون تو خانواده کارمندا کفایت میکنه برای وام گرفتن که صد البته بیزارم از وامشون 

من اینو برا کسی  گفتم که وام ازدواجشو مجبور شد بفروشه در حالی که خیییلی نیازمند بود وهمینطور دیدم افراد زیادی که برای چندر غاز وام چقدررر امروز فردا شون کردن 

سیستم بانکی ما اینقدررر افتضاح هس که نشه ازش دفاع کرد مگر کم از سودشون خورده  باشیم یا خودمون یا اطرافیانمون 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکنشت کاملا طبیعی بود حرف حق تلخه  شما وام نگرفتی همین اقوام استخدام در بانک هم وام نگرف ...

ما اگر استخدام دولتیم خیلی کمتر از تلاشمون هست این استخدامی، میدونی چقدر درس خوندیم بی سهمیه و پارتی تو بهترین دانشگاهها؟ یا ازمون استخدامی بدون هیچ پارتی و سهمیه ای با کلی سهمیه ای و ایثارگر و بومی و...  رقابت کردیم؟ خب شما هم همت کن خانواده من همه ارشد و دکتری دارن. استخدامم اگر شدیم تلاش کردیم براش رو هوا با پارتی نرفتیم سرکار. به ما چه ربطی داره که ملت نتونستن وام بگیرن؟ من خودم شخصا وام نگرفتم اما هرکسی هم گرفته کار خوبی کرده شما هم لازم نیست کاسه داغتر از آش بشی بگو همونی که بهش وام ندادن بره اعتراض کنه. برین به روسای بانکها و نمایندگانی که بهشون رای دادین این مطالب رو بگین و مطالبه کنید نه یک کاربر سایت. 

خب میگی من چه کنم که بانکها وام به ملت نمیدن؟ برو این مشکلاتت رو به رییس بانکها بگو به من چه اخه. من ...

چرا میگید بانک ها وام نمیدن؟پایه و اساس بانک همین دادن وام هستش، براساس همین وام ها پول خلق میشه خانم

کاربرآقا: زمانی لنین به صراحت نوشت: موثرترین راه درهم کوبیدن طبقه متوسط این است. که آن ها رابین دو سنگ آسیاب «تورم»و«مالیات»قرار دهند. طبقه متوسط که نابود شود، همه چیز فرو خواهد ریخت و طبقه متوسطی دیگر باقی نمی ماند تا کتاب به دست بگیرد، سفر کند، یاد بگیرد و یاد بدهد یا حامل ارزش های دموکراتیک و فرهنگ باشد.             میلتون فریدمن معتقد بود تورم، یا همان «مالیات پنهان»غیر مشروع و غیر قانونی است که اخذ می‌شود! و دقیقا باج گیری به حساب می آید که خرج بی کفایتی های دولت می شود، برداشت از درآمد مردم پیش از اینکه درآمد مردم بدستشان برسد. در این شرایط دولت عملا جیب بری میکند و سرگردنه ایستاده است و در حال غارت مردم است عوام نیز متوجه نمی شوند ازکحا خورده اند و به جان یکدیگر می افتند و این درحالی است که دزد اصلی این طور نشان میدهد که درصدد است که مشکل آن ها را حل نماید! چنین مجموعه ای را هر نامی می توان داد جزنام دولت مردمی....                                        اگر کنترل بیابان شن زار را به یک دولت ناکارآمد بدهیم پس از از چند مدت با کمبود شن مواجه میشویم.                                                            هر گونه انتساب تورم به دیگران اشتباه است. مصرف کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. تولید کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. رهبران خارجی، تورم ایجاد نمی‌کنند. چیزی که تورم درست میکند. مخارج بیش از حد دولت و چاپ پول بیش از حد دولت می‌باشد و نه هیچ چیز دیگر. 
چرا میگید بانک ها وام نمیدن؟پایه و اساس بانک همین دادن وام هستش، براساس همین وام ها پول خلق میشه خان ...

چون یک تایم خاص دارن برای وام دادن بعد از اذر اکثر بانکهای دولتی وام نمیدن دلیلش هم اینه که دولت بودجشون رو میبنده و مجلس شورای اسلامی برای لایحه بودجه سال بعد ورود میکنه. اعتبارات رو میدن به سال بعد اینم مشکلش من نیستم همتون ریختین سر من بازم میگم اگر مشکلی دارین برین جوابتون رو از نمایندگان مجلس بگیرین دلیلی برای حمله به کاربران دیگه تو سایت وجود نداره. 

واکنشت کاملا طبیعی بود حرف حق تلخه  شما وام نگرفتی همین اقوام استخدام در بانک هم وام نگرف ...

باور کنید سیستم بانکی ما واسه وام گرفتن عالیه، فقط قبلش باید مشتری قابل اعتمادی واسه بانک بشید و با بانک تعامل داشته باشید در غیر اینصورت قطعا اذیت میشید. 

کاربرآقا: زمانی لنین به صراحت نوشت: موثرترین راه درهم کوبیدن طبقه متوسط این است. که آن ها رابین دو سنگ آسیاب «تورم»و«مالیات»قرار دهند. طبقه متوسط که نابود شود، همه چیز فرو خواهد ریخت و طبقه متوسطی دیگر باقی نمی ماند تا کتاب به دست بگیرد، سفر کند، یاد بگیرد و یاد بدهد یا حامل ارزش های دموکراتیک و فرهنگ باشد.             میلتون فریدمن معتقد بود تورم، یا همان «مالیات پنهان»غیر مشروع و غیر قانونی است که اخذ می‌شود! و دقیقا باج گیری به حساب می آید که خرج بی کفایتی های دولت می شود، برداشت از درآمد مردم پیش از اینکه درآمد مردم بدستشان برسد. در این شرایط دولت عملا جیب بری میکند و سرگردنه ایستاده است و در حال غارت مردم است عوام نیز متوجه نمی شوند ازکحا خورده اند و به جان یکدیگر می افتند و این درحالی است که دزد اصلی این طور نشان میدهد که درصدد است که مشکل آن ها را حل نماید! چنین مجموعه ای را هر نامی می توان داد جزنام دولت مردمی....                                        اگر کنترل بیابان شن زار را به یک دولت ناکارآمد بدهیم پس از از چند مدت با کمبود شن مواجه میشویم.                                                            هر گونه انتساب تورم به دیگران اشتباه است. مصرف کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. تولید کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. رهبران خارجی، تورم ایجاد نمی‌کنند. چیزی که تورم درست میکند. مخارج بیش از حد دولت و چاپ پول بیش از حد دولت می‌باشد و نه هیچ چیز دیگر. 
چون یک تایم خاص دارن برای وام دادن بعد از اذر اکثر بانکهای دولتی وام نمیدن دلیلش هم اینه که دولت بود ...

شما درست میگید تقریبا دو ماه به پایان سال تا اردیبهشت وام نمیدن البته یه وام های به خصوصی هست که دست خود رییس بانکه و می‌تونه بده. من چیزی نگفتم به شما.بهترین راه واسه پولدار شدن تو این مملکت استفاده از وام های بانکه.

شما درست میگید تقریبا دو ماه به پایان سال تا اردیبهشت وام نمیدن البته یه وام های به خصوصی هست که دست ...

درسته موافقم با شما. اما من از رییس بانک تقاضای وام خارج از برنامه نکردم با اینکه میتونستم چون داداشم معاون شعبه هست اما نه در همان بانکی که بنده برای وام اقدام کردم اما پارتی بازی نکردم چون تو هیچکدام از مراحل عمرم تا الان پارتی بازی نکردم و مخالفم باهش. به منم گفتن تایم تموم شده منم منتظرم برای سال بعد مثل بقیه. 

راست میگن  قبل عید جلوی واما رو میبندن ولی انگار امسال زودتر شروع کردن.

اتفاقا امثال به دلیل تعطیلی زیاد این اواخر تا دو روز قبل وام میدادن ولی پرونده جدید دیگه ثبت نکردن.اکثرا ما دوست داریم به محض افتتاح حساب تو بانک و بعد از یکی دو ماه کارکرد حساب وام بگیریم. اینو همیشه یادتون باشه بانک ها از خداشونه به مردم وام بدن ولی نه به هرکسی.باید یکم اعتبار داشته باشید، شما وقتی میرید بانک درخواست وام میدید شماره ملی شما رو که بزنن کل کارنامه مالی شما میاد بالا اونجا با یه نگاه کردن به گردش مالی شما متوجه میشن شما چه نوع مشتری هستید.من امسال ۶۰۰میلیون وام گرفتم یه دونه ضامن کارمند نداشتم، همه آدم های معمولی بودن.تمام بانک ها هم بهم وام میدن.منم شبیه شما تو همین جامعه زندگی میکنم تو هیچ بانکی هم آشنا و رابط ندارم.

درسته موافقم با شما. اما من از رییس بانک تقاضای وام خارج از برنامه نکردم با اینکه میتونستم چون داداش ...

هر انسانی یه دیدگاهی داره تو انجام کاراش.

ما اگر استخدام دولتیم خیلی کمتر از تلاشمون هست این استخدامی، میدونی چقدر درس خوندیم بی سهمیه و پارتی ...

شما یا کاربر معمولیه سایت نیستی وکیل مدافع سیستم غلط بانکی هستی

اینقدر تازه به دوران رسیده ای که نصف صحبتات من اینم من اونم  یه جوری حرف میزنی که انگار فقط تو درس خوندی  وتنها کارمند بانک شما هستین  محض اطلاعت ما خانوادگی تحصیلکرده هستیم  برادرام خانوماشون ،خواهرم دکتراشو از دانشگاه لیور پول انگلستان گرفته بدون ذره ای سهمیه فقط وفقط سالیان سال زحمت کشیدن ودرس خوندن والانم فقط درحال خدمت رسانی به کشورن بدون ذره ای احساس طلب داشتن   اینا چیزایی نیست که بخاییم بکنیم تو چشم بقیه هر چی هستی برا خودتی  من میگم وام ها برای افرادی  هس که سپرده داره  حقشونه نه برای کسی که پارتی داره 

وامهای بانکی رو من اصلا تا جایی که امکان داره  وارد زندکیم نمیکنم چون از نظر من درست نیستن با این حجم از سودهای غیر متعارف 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊