2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
شما یا کاربر معمولیه سایت نیستی وکیل مدافع سیستم غلط بانکی هستی اینقدر تازه به دوران رسیده ای که نص ...

من که ندیدم جایی دفاع کرده باشم از سیستم بانکی بهتون توصیه میکنم به روانپزشک مراجعه کنید مثل اینکه اختلال شناختی دارین. دیگه هم ریپلای نکنید تو مجازی گزافه گویی امثال شماها هیچ وقت کنتور نمیندازه، بهترین جواب برای امثال شماها سکوته چون اصلا در حد و شخصیتم نیست باکسی که یه مطلب غلط رو داره بهم نسبت میده جرو بحث کنم. بفرمایید به سلامت. الانم کاملا مشخصه زخم خورده این سیستم خودتونی نه دوستت چون دغدغه شماست این موضوع. دیگه هم ریپلی نکن وقتم با ارزش تر از امثال شماهاست نه کامنتت رو میخونم نه جواب میدم جناب عقده ای. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که ندیدم جایی دفاع کرده باشم از سیستم بانکی بهتون توصیه میکنم به روانپزشک مراجعه کنید مثل اینکه ا ...

تو این سایت هر روز داره به من ثابت میشه که تحصیلات شعور نمیاره 

میتونم شماره دختر همسایه که به خاطر وام ازدواجش  مراسمشو هر بار به تاخیر میندازه بهت بدم که باهاش تماس بگیری تا متوجه بشی همه مثل شما غمشون فقط خودشون نیست چون شماها هر چقدر بخورین ولی  سیر نمیشین وباز برای یه وام ازدواج چقدرر یه آدم بدون پارتی  پشتوانه  رو اذیت وازار میکنین

از صحبت کردنت کاملا مشخصه بیمار کیه و کی  باید به پزشک مراجعه کنه که صد البت مراجعه نمیکنی چون از نظر خودت خیلی خوبی (یه نوع رایج بیماریه شخصیتی)

یه دور کامنت هاتو بخون تا متوجه بشی کی و کجا از سیستم بانکی دفاع کردی 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

باور کنید سیستم بانکی ما واسه وام گرفتن عالیه، فقط قبلش باید مشتری قابل اعتمادی واسه بانک بشید و با ...

بخدا امروز رفتم همه بجز سپه (بسته بودکلا سپرده گداریم نمبکنه) همه سپرده گذاریو انجام میدن گفتن تا۲ و۳وام میدن

گلی من فردا برم سپرده بزارم تا برج ۲ بهم میدن .سپرده ایه یا معدل حساب میگیزن؟

دم عیدی هیچ بانکی وام نمیده تازه برج دو هم وام بدن خیلیه  الانم دو برابر وامی ک دادن سود میگیرن اصلا ارزش مداره من پارسال خاستم وام بگیرم رفتم شرایط گفت گلا منصرف شدم تازه من دو سال بود پولم اونجا سپرده بود 

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
تجارت 3ماهه بازپرداخت 36ماهه سود18درصد ماالان ضامنمونم بردیم تونوبت پرداخت پولیم

الان رفتم صادرات خوب بود رفاهم خوبه .تجارت من۱۰۰تابزارم بعداز۳ماه ۱۰۰تارومیده

الان رفتم صادرات خوب بود رفاهم خوبه .تجارت من۱۰۰تابزارم بعداز۳ماه ۱۰۰تارومیده

میانگین میگیرن ببین ما2ماه و ونیم 90بود بعد50 گذاشتیم روش اون پونزده روز آخر پولمون شد140 تومن الان 100 بهمون میده

اگرم الان بزاری تا 6اردیبهشت میانگین میگیرن و ضامناتو ببر

ضامنا باید حقوق بگیر بانک خاصی باشن؟

نه یا دوتا کارمند یکیشون حتمأ دسته چک داشته باشه(البته کارمنده میگفت اگرم چک نداره زودتر بیاداینجا تا خودمون بهش دسته چک بدیم برا ضمانت)

یا یه کارمند ویه جوازکسب با چک

شما یا کاربر معمولیه سایت نیستی وکیل مدافع سیستم غلط بانکی هستی اینقدر تازه به دوران رسیده ای که نص ...

قبول دارم شوهر خواهر من کارمند بانکه یعنی تند تند وام برمیداره باسود کم الان میلیاردره.حق مارو خورده که تو صف وامیم..