2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۸قسطه خیلی کوتاهه.لز چه بانکی؟

از بانک قرض الحسنه مهر ایران رو که می‌دونم داره،اره کوتاهه،حتما هم نباید تا ۱۰۰تومن رو بخواید مثلا میتونید سی تومن کالا بخرید اونم ۱۸قسط،دیگه قسط ها رو به جای فروشنده با بانک حساب میکنید

بانک مهر ایران یا رسالت که میگین درصد سودش کمتره، مدت باز پرداختش هم کمه ( یعنی مبلغ قسط خیلی بیشتری در ماه بایا پرداخت کنین)

مورد بعدی مدت سپرده گذاریش طولانی تره

حالا هر فرد بستگی به شرایط خودش نوع بانک و وامو انتخاب میکنه

مثلا پست بانک ۱۰۰ تومن بزارید ۳ ماه بعد ۲۰۰ تومن وام میگیرید با مدت بازپرداخت ۵ ساله یعنی مبلغ هر قسط میشه

بچهامن وام ازدواجم اماده پرداخته مشکل ضامن دارم میخوام نصفشوبدم ب ضامن چطورمیتونم پیداکنم

کدوم شهری؟

من ضامن دارم 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

پارتی شما نخاسته وگرنه هر شعبه تو سال مبالغی در طرح های مختلف اعتبار برای پرداخت وام بهش تعلق میگیره ...

چقدر شفاف وصریح توضیح دادین 

دقیقا همینه 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ببین پزشک، دندان پزشک و داروساز وامهای مخصوص جدا دارن، شما از همه شرایط خبر ندارب فکر میکنی دیگران د ...

حق داری از بانک ها دفاع کنی چون اینقدر از وام های مبلغ بالا با درصد پایین شون خوردین وبردین که حد نداره اونوقت برای وام ازدواج وام ضروری وامهای خیلی کوچیک به قدری مردمو اذیت وازار میکنن  سه تا سه تا ضامن میخان که طفلکی ها قیدشو میزنن 

حق داری از بانک ها دفاع کنی چون اینقدر از وام های مبلغ بالا با درصد پایین شون خوردین وبردین که حد ند ...

من که ندیدم جایی از بانکها دفاع کرده باشم. در ضمن شخصا حتی یکبار وام نگرفتم میخواستم برای اولین بار وام بگیرم منصرف شدم. اگر بقیه هم گرفتن خوب کردن که گرفتن شما هم همت میکردی مثل بقیه وام با درصد پایین میگرفتی، میخواستی شما هم کارمند بانک شی. حالا دق دلیت رو سر بقیه خالی نکن. میخواستی درس بخونی استخدامی قبول شی بری کارمند بانک شی تا وام های خوب بهت بدن. چقدر بعضیا عصبانی هستن تو این وبسایت. مشکلات شما ربطی به بقیه کاربرا نداره که اینجا عقده کردی.