سلام دوستان عزیزم .کسی میدونه الان چه بانکی میشه سپرده گذاشت که تا۳ماه بعد وام گرفت؟ سپه گفتن همه چی بسته ست نمیشه حتی سپرده گذاشت .بانکای خصوصی چطورن؟
ببین پزشک، دندان پزشک و داروساز وامهای مخصوص جدا دارن، شما از همه شرایط خبر ندارب فکر میکنی دیگران د ...
خب منم دارم همینو میگم. من نگفتم شما سیاه نمایی میکنی گفتم نمیخام بگم شما ... چون هر جا با هرجا فرق داره. درسته قبول بخاطر موقعیت برادرتون اطلاعات شما تو این زمینه بیشتره ولی خب نظر من و شماتو ماهیت یکیه فقط من گفتم هرشعبه سالانه یه مقداری اعتبار داره که اول کارکنان و اقوام و ... میگیرن اگ چیزی تهش بمونه با شرایط ضمانتی سختگیرانه به کسایی که بخاطر وام افتتاح حساب کردن و پیگیرن و کوتاه نمیان پرداخت میکنن. حالا یسوال؟ کدوم قسمت کامنت من مشکل داشت ک گفتین اینطوری ک فکر میکنی نیست؟
شدم گمراه و سرگردان، میان این همه ادیانمیان این تعصب ها، میان جنگ مذهب هایکی افکار زرتشتی، یکی افکار بودایییکی پیغمبرش مانی، یکی دینش مسلمانییکی در فکر تورات است، یکی هم هست نصرانیهزاران دین و مذهب هست، دراین دنیای انسانیخدا یکی… ولی, اما هزاران فکر روحانی
نت بزن بخون خودم جزئیاتشو اونجا خوندم برادر شوهرم مجوز داره.فکر کنم قصد دلشت از کشاورزی بگیره .ملت هم باید کارتخوانت از ملت باشه تا با پروانه کسبت بهت بدن