2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
ببین پزشک، دندان پزشک و داروساز وامهای مخصوص جدا دارن، شما از همه شرایط خبر ندارب فکر میکنی دیگران د ...

خب منم دارم همینو میگم. من نگفتم شما سیاه نمایی میکنی گفتم نمیخام بگم شما ... چون هر جا با هرجا فرق داره. درسته قبول بخاطر موقعیت برادرتون اطلاعات شما تو این زمینه بیشتره ولی خب نظر من و شماتو ماهیت یکیه فقط من گفتم هرشعبه سالانه یه مقداری اعتبار داره که اول کارکنان و اقوام و ... میگیرن اگ چیزی تهش بمونه با شرایط ضمانتی سختگیرانه به کسایی که بخاطر وام افتتاح حساب کردن و پیگیرن و کوتاه نمیان پرداخت میکنن. حالا یسوال؟ کدوم قسمت کامنت من مشکل داشت ک گفتین اینطوری ک فکر میکنی نیست؟

شدم گمراه و سرگردان، میان این همه ادیانمیان این تعصب ها، میان جنگ مذهب هایکی افکار زرتشتی، یکی افکار بودایییکی پیغمبرش مانی، یکی دینش مسلمانییکی در فکر تورات است، یکی هم هست نصرانیهزاران دین و مذهب هست، دراین دنیای انسانیخدا یکی… ولی, اما هزاران فکر روحانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گفتم شاید پروانه کسب داشته باشین و به فکر استخدام نباشید

نه ندارم .با پروانه کب میشه گرفت؟از کجا پیگیری کنم؟برادرهمسرم ۱۰۰تومن از کمیته با پروانع ش گرفت میشه الانم بگیره؟

خب منم دارم همینو میگم. من نگفتم شما سیاه نمایی میکنی گفتم نمیخام بگم شما ... چون هر جا با هرجا فرق ...

همون قسمت وام های میلیاردی، به همه نمیدن. شایدم من بد متوجه شدم منظور شما رو. 

آره گفتم شاید پروانه کسب داشته باشین و به فکر استخدام نباشید

عزیزم کجا باید مراجعه کنی

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
نه ندارم .با پروانه کب میشه گرفت؟از کجا پیگیری کنم؟برادرهمسرم ۱۰۰تومن از کمیته با پروانع ش گرفت میشه ...

گمون نکنم والا از یکی که مغازه داری بود شنیدم ،جزییاتش رو نمی‌دونم اگه بتونید از خود بنیاد برکت یا شماره تماسی ازشون اطلاع بگیرین بهتره 

آره اصناف هم با مجوزاشون تا ۵۰۰تا میتونن بگیرن 

عزیزم میتونی بیشتر بگی ؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
عزیزم میتونی بیشتر بگی ؟

نت بزن بخون خودم جزئیاتشو اونجا خوندم برادر شوهرم مجوز داره.فکر کنم قصد دلشت از کشاورزی بگیره ‌.ملت هم باید کارتخوانت از ملت باشه تا با پروانه کسبت بهت بدن