2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
حالم از وام های بانکی بهم میخوره از بس که اذیت میکنن نمیتونی وام خونگی شرکت کنی پیش ی آدم مطمئن

وام های خونگی خیلی عالیه ولی برای مبلغ محدود مناسبه چون مثلا ۱۰ یا ۲۰ نفر عموما بیشتر از ۲۰ تا ۳۰ نمیشه، مگه کسایی که توانایی مالی دارن تا ماهی ۱۰ هم میتونن بدن که ۲۰ نفر باشه میشه ۲۰۰

شدم گمراه و سرگردان، میان این همه ادیانمیان این تعصب ها، میان جنگ مذهب هایکی افکار زرتشتی، یکی افکار بودایییکی پیغمبرش مانی، یکی دینش مسلمانییکی در فکر تورات است، یکی هم هست نصرانیهزاران دین و مذهب هست، دراین دنیای انسانیخدا یکی… ولی, اما هزاران فکر روحانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار ساله میشه پنج و هشتصد حدودا ما گرفتیم

ملی؟ ضامن چطور بود شرایطش

ممنونم عزیزم

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
ملی؟ ضامن چطور بود شرایطش ممنونم عزیزم

صادرات گرفتیم.دو ضامن میخواست.۱۸ درصد.کارت اعتباری دادند که برای خونه خریدن گرفتیم و به طرفمون ک بساز بفروش بود گفتین کارت بکشه

فداات

من نمیخام بگم شما دروغ میگی یا سیاه نمایی میکنی چون بانک/شهر/منطقه تو مبلغ اعتبار اون شعبه تاثیر مست ...

ببین پزشک، دندان پزشک و داروساز وامهای مخصوص جدا دارن، شما از همه شرایط خبر ندارب فکر میکنی دیگران دارن سیاه نمایی میکنن. وام پزشکان جداست. هر ارگانی ممکنه از طرف وزارت خونه ای که توش کار میکنه به کارمنداش تو یه بانک خاص سهمیه وام بده که هیچ ربطی به یک فرد عادی نداره. شما فرض کن یه خانم خانه دار بخواد وام بگیره ببین بهش وام میلیاردی میدن یا نه؟ بعد همش بیا از وامهای میلیاردی بگو من داداشم معاون شعبه بانک ملیه و یه چیزایی کمابیش میدونم در ضمن بانک مرکزی بیکار نیست پول چاپ کنه که به مردم وام بده. وامها تعدادشون تو هر بانک محدوده و سقف اعتبار دارن که اکثرشم داخلی مال کارکنان و اقوامشونه. 

گلم سوالاتم زیاده معذرت میخوام .الان من فررا برم سپرره بزارم تا۳ماه دیگه میدن یعنی؟الان حساباشون باز ...

اگه اشتباه نکنم بانک مهر اگه حساب نداری داخلش فکر کنم باید حدود شش ماه از تاریخ افتتاح حسابتون بگذره ،اگه حساب قبلی داشته باشید و و مثلا چند ماه هم خالی باشه میشه سه ماهه هم گرفت ولی اینکه چقدر پول توی حساب هم بذارید مهمه

معمولا تا اواسط یا نهایت اواخر بهمن وام نمیدن تا تقریبا اواسط اردیبهشت به بعد