2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
خب خوبه .فقط اقساطش کوتاه مدته راست میگن؟

بله دیگه بستگی داره سقف پرداخت وام رو چقدر بزنی دست خودته شما تقریبا بعد 5ماه برابر سپردتو میتونی بگیری 1ساله،یامیتونی مثلا 50تومن بگیری دوساله به هرحال سود نداره دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم حسابم مال سال ۹۲ایناست با گردش مالی عالی معدل حساب شما چند بود و چقدر وام بهتون تعلق میگی ...

معدل حسابم دویست میلیون بود. من یه وام دویستی میخواستم که موافقت هم شد اما چون همکارم اصرار کرد دوبه دو ضامن هم بشیم و خیلی اذیت کرد و قصدش کلاه برداری بود تایم وام تموم شد. منم بیخیال شدم. چون ضروری نبود وامم. 

معدل حسابم دویست میلیون بود. من یه وام دویستی میخواستم که موافقت هم شد اما چون همکارم اصرار کرد دوبه ...

اصلا قبول نمیکنن یه سری از بانکها.دو به دو ضامن همدیگه بشید

اصلا قبول نمیکنن یه سری از بانکها.دو به دو ضامن همدیگه بشید

قبول میکنن من که رفتم گفتم همکارمه گفتن مشکلی نیست. ولی خب بهتر نشد دوستم میخواست سرم کلاه بذاره یعنی میخواست من برم ضمانت بدم براش بعد خودش افتابی نشه ولی من فهمیدم. بهتر که این وام درست نشد. 

من چند روز پیش رفتم بانک مسکن گفتن رو سند خونه ۸۰ تومن وام فوری میدن ..ولی ۱۸ درصد .۲۰ تومنش هم برا ...

بخوره تو سرشون وامشون . این وام، وام جعاله یا تعمیر مسکنه که رو سند خونه میدن . اولش ۲۳ تومن باید اوراق بخری و ۸۰ بهت وام میدن یعنی ۵۷ تومن دستت رو میگیره . ۵ ساله هست برجی ۲۰۵۰ قسطش هست یعنی ۵۷ میلیون وام میدن و ۱۲۳ میلیون پس میگیرن ! 

حالم از وام های بانکی بهم میخوره از بس که اذیت میکنن نمیتونی وام خونگی شرکت کنی پیش ی آدم مطمئن

نه بخدا .بعد خونگیا من کی بدونم نوبتم میشه خونگیا زیاد بخوای اقساطش زیا د میشه

من معاون شعبه بانک ملی داداشمه از این خبرا که شما فکر میکنی نیست اصلا. آبدارچی هیچ قدرتی نداره. وام ...

من نمیخام بگم شما دروغ میگی یا سیاه نمایی میکنی چون بانک/شهر/منطقه تو مبلغ اعتبار اون شعبه تاثیر مستقیم داره ولی من فک نمیکنم چون همینطوریه، اگ اینطور نبود الان وضع مملکت این نبود (سیاسیش نکنیم بهتره) قدرت نداره ولی اونم کارمند شعبه‌س و هم از  اعتبار تسهیلات خبرداره هم نیاز به ۳ نفر ضامن نداره، خودش میشه ضامن. اون بخشی هم ک عرض کردین وام میلیاردی به اشخاص حقیقی نمیدن یکی از آشناهای ما پزشکه همین چندماه پیش یک میلیاردو پونصد وام گرفت یعنی پزشک حقوقی حساب میشه؟؟  درسته که این مقدار پول رو بابت طرح یا پروژه به اشخاص حقوقی راحت تر پرداخت میکنن ولی اشخاص حقیقی هم خیلی راحت میتونن درخواست ایجاد طرح یا خرید تجهیزات و احداث واحد صنعتی رو بدن و تسهیلات ده میلیاردی هم بگیرن

شدم گمراه و سرگردان، میان این همه ادیانمیان این تعصب ها، میان جنگ مذهب هایکی افکار زرتشتی، یکی افکار بودایییکی پیغمبرش مانی، یکی دینش مسلمانییکی در فکر تورات است، یکی هم هست نصرانیهزاران دین و مذهب هست، دراین دنیای انسانیخدا یکی… ولی, اما هزاران فکر روحانی
معدل حسابم دویست میلیون بود. من یه وام دویستی میخواستم که موافقت هم شد اما چون همکارم اصرار کرد دوبه ...

چند درصد؟

قسطش چقدر میشد ۲۰۰نومن و چند ماهه؟

ضامن چیا میخواست گلم؟

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
چقدر نامرده تو این شرایط مالی آخه وجدان کجا رفته

جالب اینجاست هر وقت میگفتم بیا مدارک اوردم میگفت حالا من فلان مشکل دارم تا اینکه دیگه گفتن وام نمیدیم بعد به من زنگ زد گفت بیا ضامنم شو من قبلا کاراشو کردم ضامن مونده برام من بهش گفتم نمیشه که چنین چیزی میگن وامها رو بستن بعد گفت اره ولی من رفتم تو موسسه حساب باز کردم، بیا حالا نشد وام بگیری بیا ضامن من که بشو منم بهش گفتم برو دیگه فکر کردی بچه گیر اوردی من برای کمک بهت که گفتی کل فامیل و دوستات ضامن نداشتی و پول لازم بودی میخواستم ضامنت شم فکر کردی من مونده تو ام خودم بابا داداش خواهر دارم که میتونن ضمامت بدن برام. دیگه هم بهم زنگ نزن هرگز. 

دقیقا همینا رو گفت و همینقدر پررو بود.