2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
یعنی بانک مرکزی نمیتونه از پولهایی که هرروز چاپ میکنه اعتبار بانکها رو تامین کنه وام بده سود و دیرکر ...

میتونه ولی انجام نمیده چون وامهای اکثر بانکها داخلی هست برای کارکنان خودشونه و نزدیکانشون. 

من بانک ملت الان بیشتر از ۸ماهه ۲۰۰دارم توش بعد حسابمم ماله ۴/۵ساله ولی با ۱۸درصد میتونم وام ب ...

مضاربه منظورتونه؟؟؟؟ 

شدم گمراه و سرگردان، میان این همه ادیانمیان این تعصب ها، میان جنگ مذهب هایکی افکار زرتشتی، یکی افکار بودایییکی پیغمبرش مانی، یکی دینش مسلمانییکی در فکر تورات است، یکی هم هست نصرانیهزاران دین و مذهب هست، دراین دنیای انسانیخدا یکی… ولی, اما هزاران فکر روحانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونه ولی انجام نمیده چون وامهای اکثر بانکها داخلی هست برای کارکنان خودشونه و نزدیکانشون. 

شما تو بانک آبدارچی آشنا داشته باشی تو یه هفته میلیاردی بدون سپرده و ضامن جور میکنه

شدم گمراه و سرگردان، میان این همه ادیانمیان این تعصب ها، میان جنگ مذهب هایکی افکار زرتشتی، یکی افکار بودایییکی پیغمبرش مانی، یکی دینش مسلمانییکی در فکر تورات است، یکی هم هست نصرانیهزاران دین و مذهب هست، دراین دنیای انسانیخدا یکی… ولی, اما هزاران فکر روحانی
وواسه بیمه و جریمه مالیاته؟

نه جانم بارمون رو تو راه به علت اشتباه کامیون سوار و گذشتن مدت زمان گواهینامش گرفتن و شرکت مون باید جریمشو بده شرکتم که میگم فقط شوهرم توش کار میکنه با یه کارگر که بیمس

شما تو بانک آبدارچی آشنا داشته باشی تو یه هفته میلیاردی بدون سپرده و ضامن جور میکنه

من معاون شعبه بانک ملی داداشمه از این خبرا که شما فکر میکنی نیست اصلا. آبدارچی هیچ قدرتی نداره. وام میلیاردی به شخص حقیقی نمیدن. 

آره فردا میرم .میخوام الان سپرده بزارم برج ۲وام بگیرم .مهر ایران حداقل چتد ماهه باسپرده گذاری وام می ...

مهرایران هرچقدگردش مالیت بیشتر باشه یا سپرده بیشتر وام بیشتر وزودتر بهت میدن

گلی الان سپرده گذاشت من رفتم سپه گفت بستیم همه چیزو 

همسر من بانک کشاورزی گذاشته سه ماهه

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
کی گذاشته؟

یک ماه پیش تقریبا

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم