سلام دوستان عزیزم .کسی میدونه الان چه بانکی میشه سپرده گذاشت که تا۳ماه بعد وام گرفت؟ سپه گفتن همه چی بسته ست نمیشه حتی سپرده گذاشت .بانکای خصوصی چطورن؟
من بانک ملت الان بیشتر از ۸ماهه ۲۰۰دارم توش بعد حسابمم ماله ۴/۵ساله ولی با ۱۸درصد میتونم وام ب ...
مضاربه منظورتونه؟؟؟؟
شدم گمراه و سرگردان، میان این همه ادیانمیان این تعصب ها، میان جنگ مذهب هایکی افکار زرتشتی، یکی افکار بودایییکی پیغمبرش مانی، یکی دینش مسلمانییکی در فکر تورات است، یکی هم هست نصرانیهزاران دین و مذهب هست، دراین دنیای انسانیخدا یکی… ولی, اما هزاران فکر روحانی
میتونه ولی انجام نمیده چون وامهای اکثر بانکها داخلی هست برای کارکنان خودشونه و نزدیکانشون.
شما تو بانک آبدارچی آشنا داشته باشی تو یه هفته میلیاردی بدون سپرده و ضامن جور میکنه
شدم گمراه و سرگردان، میان این همه ادیانمیان این تعصب ها، میان جنگ مذهب هایکی افکار زرتشتی، یکی افکار بودایییکی پیغمبرش مانی، یکی دینش مسلمانییکی در فکر تورات است، یکی هم هست نصرانیهزاران دین و مذهب هست، دراین دنیای انسانیخدا یکی… ولی, اما هزاران فکر روحانی
نه جانم بارمون رو تو راه به علت اشتباه کامیون سوار و گذشتن مدت زمان گواهینامش گرفتن و شرکت مون باید جریمشو بده شرکتم که میگم فقط شوهرم توش کار میکنه با یه کارگر که بیمس
گلی الان سپرده گذاشت من رفتم سپه گفت بستیم همه چیزو
همسر من بانک کشاورزی گذاشته سه ماهه
الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم