2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23647 بازدید | 409 پست
عزیرم همسر من کارمند بانک رسالت هستن چقدر پول دارید سپرده 

من بانک رسالت حتی حساب ندارم‌.الانم پولی نذاشتم .اگه بخوام الان میتونم حساب باز کنم و سپرده بزارم؟چند برابرپولمو وام میده ؟چند ماهه؟اقساطش چند ماهس؟میخوام ۱۰۰تا بزارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان.بعد از قبل حساب داشت؟چندبرابر پولشو بهش وام نیدن؟چند درصد؟

نه تازه حساب باز کردصدوده تومن گذاشته تا صدوپنجاه میدن انگار

۱۸ درصد  

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
من بانک رسالت حتی حساب ندارم‌.الانم پولی نذاشتم .اگه بخوام الان میتونم حساب باز کنم و سپرده بزارم؟چن ...

فکرنمیکنم مشکلی باشه واسه باز کردن حساب اما وامت میفته بعد سال ببین 100تومن بزاری بعد 4ماه ونیم 100تومن وام بهت میدن 1ساله بدون سود فقط کارمزد داره 4درصد حالا میتونی 3ماهه وام بگیری طبق امتیازت فکر کنم حدود 70تومن حالا اگه خواستی فردا از همسرم بپرسم اینجا بهت بگم کدوم شهری

پست بانک میتونی سپرده بزاری تا سه ماه بمونه بعد دوبرابرش بهت وام میدن و پول خودت هم آزاد میشه، ولی خ ...

پست بانک معتبره ؟ زیر نظر کجاست ؟ شما خودتون از پست بانک وام گرفتین ؟ کدوم شهرین ؟ 

فکرنمیکنم مشکلی باشه واسه باز کردن حساب اما وامت میفته بعد سال ببین 100تومن بزاری بعد 4ماه ونیم 100ت ...

گلی مسجدسلیمان هستم استان خوزستان ‌‌نمیدونم اینجا شعبه رسالت رو دارن یانه

تو را خدا راست میگید جلو وام ها رو بستن من از برج  هفت سپرده گذاشتم قرار بود فردا مدارک ضامنام رو ببرم خیلی به وام احتیاج دارم یعنی من هم که امتیاز وام رو دارم باز بهم تعلق نمیگیره بخدا تا فردا برم بانک از استرس مردم 😔

به من که ندادن مثلا پارتی هم داشتم تو بانک ملی. اخه من دویست میخواستم معدل حسابم داشتم ولی گفتن نه ن ...

پارتی شما نخاسته وگرنه هر شعبه تو سال مبالغی در طرح های مختلف اعتبار برای پرداخت وام بهش تعلق میگیره. اون رئیس شعبه و مسئول میتونه سقف اون طرح رو بدون ضمانت به هرکی صلاح میدونه پرداخت کنه و مشخصا تسهیلاتی که مبلغ بالاتر و شرایط بازپرداخت بهتری دارن بین پرسنل و اقوام تقسیم میشه و زمانیکه به هرنحوی کسی خبردار بشه متاسفانه خیلی دیرشده و اعتباری نمونده. و ماجرای ۳ تا ۶ ماه پول گذاشتن تو حساب و کارکردن با حساب هم منوط میشه به اینکه اقوام آشنایان و دوستان پرسنل شعبه وام نخان و مثلا ۱۰۰ میلیون اعتبار مونده و ۲۰ تا حساب که به امید وام افتتاح شدن. حالاوقت قانونمداری رئیس شعبه‌س، با ایرادهای بنی اسرائیلی نصفشون بیخیال میشن بقیه هم مسئولان دلسوز و معذور چاره ای ندارن و کاری ازدستشون نمیاد چون سیستم از این تعداد کمتر ضامن اصلا قبول نمیکنه. نهایتا ۲ نفر خیلی سماجت به خرج میدن یا یه پارتی هم معرفی میکنن شرایط ضامنین یخورده کمتر میشه با هزار منت نفری ۵۰ بهشون میدن ۱۰ هم رو حساب میمونه تا تسویه کامل.

این وسط مسئولین شعبه بعنوان خادم به ملت همیشه در صحنه تسهیلات میدن

شدم گمراه و سرگردان، میان این همه ادیانمیان این تعصب ها، میان جنگ مذهب هایکی افکار زرتشتی، یکی افکار بودایییکی پیغمبرش مانی، یکی دینش مسلمانییکی در فکر تورات است، یکی هم هست نصرانیهزاران دین و مذهب هست، دراین دنیای انسانیخدا یکی… ولی, اما هزاران فکر روحانی
آره فردا میرم .میخوام الان سپرده بزارم برج ۲وام بگیرم .مهر ایران حداقل چتد ماهه باسپرده گذاری وام می ...

عزیزم مهر ایران بستگی به پولی که دادی بهت وام میدن ، خواهر من پارسال ۱۶۰ تومن خوابوند دو سه ماه پیش میخواست برای وام گفت چهار درصد ۱۸۰  تومن بهت میدم ولییییی پول خودت باید بخوابه مسدود میشه تا وام کامل پرداخت کنی یعنی برای برای بیست تومن اضافه ماهی یازده ملیون باید میداد هیچی قیدشو زد

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
گلی مسجدسلیمان هستم استان خوزستان ‌‌نمیدونم اینجا شعبه رسالت رو دارن یانه

آهان گفتم شاید همشهری باشیم پس دوریم بله همه جا دارن شعبه البته تمومه کارهاش اینترنتی هست افتتاح حساب هم اینترنتیه حالا اگه عجله نداری بزار فردا بپرسم کامل همین جا بزارم