2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
این کجاس تاحالا اسمشو نشنیدم .الانم میشه رفت گذاشت؟چه سهرایی دارن این موسسه رو؟

تهران داره میدونم من پاکدشتم رفتم ورامین بله الانم میشه گذاشت ماهی ۱۲۵۰ هست  و اگ ۳۰ بزاری ۲ ماهه میدن اگ ۶۰ بزاری ۱ ماهه میدن

شما کع داداشت معاونه نمیشه بپرسی من تا برج۳احتیاج بع وام دارم مستاجرم برا پول پیش میخام سپرده هم ندا ...

ملی میگن نمیشه عزیزم همینطور بانکهای دولتی ولی اینجا دوستان گفتن موسسات مالی وام میدم مثلا رسالت،  یا بانک مهر اما من خبر ندارم فقط ملی رو میدونستم. بانک مهر رو داداشمم بهم گفت که میشه. ولی اینکه الان هم میشه رو نمیدونم من یکماه پیش پرسیدم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۰۰لازم دارم که فکر نکنم بدن    

میگن معدل حساب داشته باشین میدن البته فکر کنم دوتا ضامن میخواد، بازم اینجا بعضی از کاربرای دیگه بیشتر در جریانن برای بانکهای خصوصی و موسسات. من شخصا خودم اطلاعی از شرایطشون ندارم. امیدوارم مشکلتون حل شه. 

تهران داره میدونم من پاکدشتم رفتم ورامین بله الانم میشه گذاشت ماهی ۱۲۵۰ هست  و اگ ۳۰ بزاری ۲ ما ...

آخ ورامین😭هی خدا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
معدل حساب چه جوریه

مقدار پولی باید بذاری تو حسابت اول یک تا سه ماه بمونه بعدش حسابت گردش مالی داشته باشه راکد نباشه. من خودم حسابم مال سال 1389 هست. با گردش مالی و اعتبار ولی خب گفتن موعدش تموم شده. 

بانك مهر ايران

خداوندا توبهترین حقیقی ترین معجزه هارا داری 💜سخت ترین معجزه زندگیم برای تو آسان ترین است 💜معجزه زندگیم راممکن کن❤️🌹۹سال انتظار مادر شدن دارم وهنوز ممکن نشده مرادریاب یاربم🌹
نه عزیزم تمام بانکها بستن وام رو، بانک مرکزی میبنده چطور بعضی بانکها میخوان وام بدن؟ اینا بودجه شون ...

یعنی بانک مرکزی نمیتونه از پولهایی که هرروز چاپ میکنه اعتبار بانکها رو تامین کنه وام بده سود و دیرکرد و و هزارجور کارمزد هم بگیره؟ چاپ پول که تو ایران نه ذخیره ارزی میخاد نه طرحی واسه کاهش و کنترل تورم افزایش نقدینگی. پول های جدید هم که روز به روز صفراشون زیاد میشه ولی ضخامتشون کمتر و سایزشون کوچیکترمیشه که با کمترین کاغذ بیشترین نقدینگی رو ایجاد کنن

شدم گمراه و سرگردان، میان این همه ادیانمیان این تعصب ها، میان جنگ مذهب هایکی افکار زرتشتی، یکی افکار بودایییکی پیغمبرش مانی، یکی دینش مسلمانییکی در فکر تورات است، یکی هم هست نصرانیهزاران دین و مذهب هست، دراین دنیای انسانیخدا یکی… ولی, اما هزاران فکر روحانی