2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
نهه سه ماه حداقلشه اگر حساب و سابقت جدید هم باشه باز مدت میره بالاتر

من بانک ملت الان بیشتر از ۸ماهه ۲۰۰دارم توش بعد حسابمم ماله ۴/۵ساله ولی با ۱۸درصد میتونم وام بردارم که نمیخامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهها  بانکای قرض الحسنه اگر سپردع کنی پولتو بهت وام اندازه پولت میدن سودم نداره کارمزد د ...

مثلا چقد کارمزد کم میکنه بعد چیزی از وام نمی مونه!

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

من بانک ملت الان بیشتر از ۸ماهه ۲۰۰دارم توش بعد حسابمم ماله ۴/۵ساله ولی با ۱۸درصد میتونم وام ب ...

خبب همینو میذاشتی ازونموقع تو صندوق قرض الحسنه الان وامتو برمیداشتی احتمالا با اقساط بهتر

خبب همینو میذاشتی ازونموقع تو صندوق قرض الحسنه الان وامتو برمیداشتی احتمالا با اقساط بهتر

نمیدونستم که اولا قصدمم برداشتن وام نبود پول همسرم بود گزاشته بود حساب من مثلت برا عروسیمون اونم یه جریمه دولتی اومده سراغمون ۵۰۰ملیون میخایم یه ۲۰۰هم وام برداریم بزاریم رو اون پول یه صدم دیگه تا عید باید بپردازیم جریمه رو 

قرض الحسنه هاکه بایدطولانی مدت بخوابونی واقساطشم کوتاه مدته اون یکیاهم که ۱۸درصدن وجلوشون بستس تابهت وام رو هم بدن اون چیزی که میخوای بخری قیمتش چندین پله از وامت رفته بالاتر😢😭

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عججبا جریمه دولتیا زوووور داره چجور میخوان از ادم بکنن فقط

اره از وقتی نامزد کردیم ۱ملیارد گرفتن ازمون حالا ۵۰۰هم باید بدیم من نمیدونم مگه شوهر من چقد کار کرده باورت نمیشه این آخریو تا صب گریه کردم چون کارش غیر قانونیم نیست پروانه کسب داره همه چی قانونیه ولی جریمه میکنن 

نمیخام خونمون یا ماشینمون بفروشه برا همین میخام یه وامی چیزی اقساطش کنیم بره

آره منم دوستم بی شرف میخواست ازم سو استفاده کنه هی میگفت بیا ضامنم شو، منم گفتم باشه پس تو هم بیا ضا ...

شما کع داداشت معاونه نمیشه بپرسی من تا برج۳احتیاج بع وام دارم مستاجرم برا پول پیش میخام سپرده هم ندارم میشه وام گرفت؟خسته شدم بسکه به هردری زدم بسته بود