2777
2789
عنوان

وام بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 23436 بازدید | 409 پست
نمیخام بالاتر از ۴درصد وام بردارم 😥اونو که گفتین ۴درصده ترغیب شدم فقط برا من واجبه که سریع دستم بیا ...

1.5 درصدیشم هست

کدوم شهری

اینا صندوقای قرض الحسنه هستن . 

مبلغ وام و سپرده ات چقده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

ای خواهر این طور که پدر صاحب وام در میاد😅

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اگر براتون مهم نیست کی وام بدن (معدل گیری و میانگین حساب در بانک های ۴٪ اصطلاحا لاک پشتی)و صرفا درصد مهمه مهرایران و رسالت 

و گرنه صادرات -سپه-کشاورزی..

شخصا اگر بخوام وام بالای صد بگیرم بانک های مهر و رسالت پیشنهاد نمیکتم ارزش پولی که داخل حساب میزارید متاسفانه با این وضعیت تورم خیلی میاد پایین 🌸

ببین عمم یکسره پیش رئیس بانک زار میزد قرار بود ۲ ماه بدند ۲ هفته ای دادن

🥲🥲🥲🥲بدبختی کم رو هم هستم خدا بخیر کنه.بابام داره دنبال کارام می‌ره جانبازه خدا کنه دلشون بسوزه حداقل امسال بدن 

1.5 درصدیشم هست کدوم شهری اینا صندوقای قرض الحسنه هستن .  مبلغ وام و سپرده ات چقده؟

عزیزم ما ۲۰۰ اگه بخوایم سپرده بزاریم 

چند ماهه اندازه پول اولیه به ما وام میدن 

کدوم بانک ؟

که اقساط سنگین نباشه ...

۳ ماه بیشتر نباشه سپرده گزاریش

مثلا تا ۵ قسط

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

1.5 درصدیشم هست کدوم شهری اینا صندوقای قرض الحسنه هستن .  مبلغ وام و سپرده ات چقده؟

میخام۲۰۰وام بردارم یه مشکلی هست که ۵۰۰باید بدیم بره برا اون میخام اقساطی شه حالا نهایتش عیده کع باید بدیم نمیخام چیزی بفروشه همسرم میخام با وام اینا حل شه

عزیزم ما ۲۰۰ اگه بخوایم سپرده بزاریم  چند ماهه اندازه پول اولیه به ما وام میدن  کدوم بان ...

باانکای قرض الحسنه ی محلی، این مبلغ رو نمیتونن وام بدن

سقف داره وام هر حساب

ولی میتونی رو دوتا حساب بگیری

هم خودت هم همسرت

اونجوری ممکنه الان 100 رو بدن

اگر از قبل حساب نداری حدود 6 ماه

اگر قدیمی و خوش حساب باشی سه ماه