2777
2789
عنوان

شوهر موجی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 34 پست
اره میدونن و مامانش میگه تو زن نیستی اگه بودی جلوشو میگرفتی و هیچی نیستی😔

اگه گرم مزاجه میشه ازین طریق بهش نفوذ کرد.بگو خوشم نمیاد بیرون بخوری.هفته ای یبار بخور پیش خودم وبعدش...ماهی یه بارم با دوستاش.لحنت مظلوم و خواهشمندانه باشه طلبکارانه و کنترلگر رفتار نکن که مقاومت میکنه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بگو دوس دارم مثل فیلما پیش خودم بخوری و فانتزیمه بعد کم کم فانتزیاتو عوض کن اونم به کم خوردن عادت میکنه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مردا در این زمینه ها زود اسکل میشن من همیشه باشوهرم دعوا داشتم که چرا به حرف خواهرمادرش همش گوش میده وخم وراست میشه جلوخواهراش که کوچیکترن.چون این کاراش باعث شده بود اونا منم حقیر ببینن.منم از در فانتزی وارد شدمو موقع رابطه گفتم فانتزیم اینه همه از شوهرم حساب ببرن و قدرت و اقتدارت تحریکم میکنه فلان🤪و بعد شاهد تحولات اعجاب انگیزی بودم😅الان جوری خودشو واسه خواهراش میگیره وبه مادرش میگه من بزرگترم اونا باید به من احترام بزارن تا احترام ببینن👍