وای خدا من همیشه باید حرص بخورم، یک ساله که ازدواج کردم، اولاش هفته ای 3 بار میرفتیم بیرون دوروز در هفته میرفتیم پارک یا دور میزدیم جمعه هام میرفتیم تفریح جنگل ایناها، الان پنج شیش ماهه اصلا انگار نه انگار که زن داره صبح بیدار میشه از خواب کلی غر میزنه صبحونه باید اماده باشه لباسا دم دست، چشماشو که تا باز میکنه تو گوشی تا وقتی میخواد بره سرکار بدون هیچ حرفی بلند میشه میره دشکای سنگینو هم من باید ببرم اخه رو تخت نمیتونیم بخوابیم، بعد ظهر میاد انگار که ماله باباشو ازم میخواد بداخلاق میاد داخل ناهارشو میخوره کمک اصلا نمیده بعد یا میخوابه یا تو اینستا و تلگرام داره هر هر میخنده، بعد ساعت چهار میره سرکار تا ساعت هشت برمیگرده اصلااااا نمیشه باهاش صحبت کرد اصلاا شام میخوره توی گوشی، فیلم میبینه توی تلوزیون بخدا عاصی شدم حالا بزارید بقیشوهم واستون بگم
یساعت پیش بود اومد خونه اخماش توی هم سلام کردم سرد جوابمو داد اومده نشسته سرش توی گوشی میگم چی میخوری واست بیارم میگه هیچی اخه من چه تقصیری دارم فرداهم میندازه گردن من که تو نیومدی بهم بگی چته و نازمو نکشیدی
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
برو خونه مادر شوهرت چون مطمئن باش فردا روز منت میزاره اما تنها نمون...ب شوهرت بگو باهم میریم و میاییم تا سرکوچه نمیری و تنهام نمیزاری.سعی کن تو خونه تنها با مادرشوهرت نشی
عزیزم هنوز اول راهی قوی باش.من بدتر از اینو گذروندم.طبق تجربه من همسرت احساساتیه ومیشه درستش کرد انواع روش هارو امتحان کن اگه میخوای باهاش بمونی
یعنی چیکار کنم؟ الان دوباره بلند شد رفت بیرون اخه وقتی قهر میکنه و سرده میترسم برم پیشش
وقتی قهر میکنه وسرده بخودت برس و خودتو سرگرم کن قهر نکن اما طرفشم نرو اصلا.سوال کرد جواب کوتاه بده وبعد ببین که چطور مثل توله دنبالت میدوه تضمینی👍