2777
2789
عنوان

شوهر موجی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 34 پست
بعد فرداش که جمعه بود بازم رفت پیش دوستش بازم مادرش شروع کرد که تو حق نداری وقتی میای اینجا عینک بزا ...

ننش چرا اینطوریه یه تختش کمه به اون چه تو عینک میزاری به اون چه تو چادر نمیپوشی ،

یساعت پیش بود اومد خونه اخماش توی هم سلام کردم سرد جوابمو داد اومده نشسته سرش توی گوشی میگم چی میخوری واست بیارم میگه هیچی اخه من چه تقصیری دارم فرداهم میندازه گردن من که تو نیومدی بهم بگی چته و نازمو نکشیدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مواد نه اما سیگار میکشه و عرق میخوره در حد خیلی زیاد 

اخه همش از جمع فراریه هی میره میاد 

این اخریا ک رفتارش خوب بوده اولا ک گفتی ن حرفی ن صحبتی .. بد اخلاق اینا الان ک پستای اخر خوبه ک

جمعه تولدمه🙂توی دلم پره درده، بغض هرروز گلومو میگیره اما اجازه نمیدم بشه اشک اخه قول دادم دیگه گریه نکنم🥺تولدمه و من هیچ ذوقی ندارم تولدمه و دنیایی غم توی دلمه مامانمم واسه اینکه جلو شوهرم اینا پز بده میخواد واسم تولد بگیره منی که هیچوقت تولد نداشتم ارزوش توی دلم موند

تولدم دلم میخواد باهاش برم بیرون دلم میخواد یه روزم شده فقططط شاد باشم اما میترسم کنارم نباشه بازم بره خونشون یا پیش دوستاش میترسم ببرتم بیرونو فرداش منتشو سرم بزاره که بخاطر تو نرفتم خونمون😔

این علامت دو قطبی هست😑

این دیگه منم مریض کرده باکاراش

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
شوهر موجی رو باید فقط سوارش بشی و موج سواری کنی 

میشه بیشتر توضیح بدی جونم😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

برو پیش مشاور حتما

وگرنه ممکنه به مشکل جدی باهاش بر بخوری

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

برو خونه مادر شوهرت چون مطمئن باش فردا روز منت میزاره اما تنها نمون...ب شوهرت بگو باهم میریم و میاییم تا سرکوچه نمیری و تنهام نمیزاری.سعی کن تو خونه تنها با مادرشوهرت نشی

عزیزم هنوز اول راهی قوی باش.من بدتر از اینو گذروندم.طبق تجربه من همسرت احساساتیه ومیشه درستش کرد انواع روش هارو امتحان کن اگه میخوای باهاش بمونی

عزیزم هنوز اول راهی قوی باش.من بدتر از اینو گذروندم.طبق تجربه من همسرت احساساتیه ومیشه درستش کرد انو ...

یعنی چیکار کنم؟ الان دوباره بلند شد رفت بیرون اخه وقتی قهر میکنه و سرده میترسم برم پیشش

یعنی چیکار کنم؟ الان دوباره بلند شد رفت بیرون اخه وقتی قهر میکنه و سرده میترسم برم پیشش

وقتی قهر میکنه وسرده بخودت برس و خودتو سرگرم کن قهر نکن اما طرفشم نرو اصلا.سوال کرد جواب کوتاه بده وبعد ببین که چطور مثل توله دنبالت میدوه تضمینی👍