2777
2789
عنوان

شوهر موجی

378 بازدید | 34 پست

وای خدا من همیشه باید حرص بخورم، یک ساله که ازدواج کردم، اولاش هفته ای 3 بار میرفتیم بیرون دوروز در هفته میرفتیم پارک یا دور میزدیم جمعه هام میرفتیم تفریح جنگل ایناها، الان پنج شیش ماهه اصلا انگار نه انگار که زن داره صبح بیدار میشه از خواب کلی غر میزنه صبحونه باید اماده باشه لباسا دم دست، چشماشو که تا باز میکنه تو گوشی تا وقتی میخواد بره سرکار بدون هیچ حرفی بلند میشه میره دشکای سنگینو هم من باید ببرم اخه رو تخت نمیتونیم بخوابیم، بعد ظهر میاد انگار که ماله باباشو ازم میخواد بداخلاق میاد داخل ناهارشو میخوره کمک اصلا نمیده بعد یا میخوابه یا تو اینستا و تلگرام داره هر هر میخنده، بعد ساعت چهار میره سرکار تا ساعت هشت برمیگرده اصلااااا نمیشه باهاش صحبت کرد اصلاا شام میخوره توی گوشی، فیلم میبینه توی تلوزیون بخدا عاصی شدم حالا بزارید بقیشوهم واستون بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا بقیشو میگم

رفیق بازه یعنی جونشه و رفیقاش هفته ای سه بار با دوستاش میره تفریح کوه جنگل دور کثافط بازی بعد میاد خونه به من محل نمیده، اخر هفته هام که حتما اااا باید خونه باباش باشه که اونم نیم ساعت میشینه باز بلند میشه میره پیش دوستاش

حالا ما هفته پیش رفتیم خونشون پنجشنبه عصر رفتیم، بعد خاستیم بریم رضوانیه(قبرستون) زنگ مامانش زد تا اونم بیاد اقا ما رفتیم دیدیم مامانش مارو تحویل نمیگیره هی دور میشه از ما دیگه اومدیم خونشون شوهرم رفت پیش دوستاش بعد مامانش شروع کرد که تو حیا نداری خجالت نمیکشی بدون چادر و فلان حق نداری اصلا ازت خوشم نمیاد و ایناها بعد من به شوهرم پیام دادم که بیا اومد بعد مادرش یه سیاستی داره نکبت اصلا هیچی نگفت فقط دورم میگشت

بعد دیگه دیروقت شد رفتیم بخوابیم منو شوهرم رفتیم توی اتاق بخوابیم شوهرم بوسم میکرد میگفت قربونت بشم که انقدر صبوری فدات بشم بمیرم برات و از این جور چرتو پرتای همیشگیش بعد دوباره خرم کرد ساعت 10 شب گفت میخوام برم تا سر کوچه پیش دوستم منم هیچی نگفتم رفت ساعت 11 برگشت بازم شروع کرد به چرت گفتن که قربون صبوری بشم

اول خونه داری همینه.اینقدر تغییر رفتار میدن.یه مدت شوهرم فقط بازی پلی استیشن میکرد و تو حال خودش بود.یه مدت فاز زمان طاغوتی گرفته بود تا حرفی میزدم اعتراضی میکردم کتک میزد.بار آخری که زد بعدش بغل کرد و کلی گریه کرد گفت خاک توسرم تو کسیو جز من نداری بعد من اذیتت میکنم.باز یه مدت خوب یه مدت لجباز یه مدت حرف گوش کن.شوخ باز بدعنق.مریضن بعضی مردا بقران

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بعد فرداش که جمعه بود بازم رفت پیش دوستش بازم مادرش شروع کرد که تو حق نداری وقتی میای اینجا عینک بزاری اخه من عینکیم ارثیه شش ساله عینک میزارم، بعد گفت دیگه هم نمیخواد بیای خونه ما بعد دیگه شوهرمم که اومد ساعت 4 عصر بود که دیگه اومدیم خونه و منم توی راه بغضم ترکید چون واقعا دیگه دانش بهم فشار میومد گفتم من یکساله تحمل کردم شکستم ولی دیگه واقعا قلبم انقدر خورد شده که دیگه نمیشکنه لطفا حواست بهم باشه

عزیزم فقط خدا کنه با دوستاش که جمع میشه چیزای خلاف انجام ندن .دود و نوشیدنی و ....

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

بعد منو برد بیرون ماشین داد دستم و یکم رانندگی بهم یاد داد و برگشتیم خونه

فرداشم رفت واسم گوشوار طلا خرید ولی امروز ظهر زنگ زد که بیا بریم خونمون کله پاچه بخوریم انقد دلم شکست گفتم نمیام گفت باشه بعد اومد خونه انگار عمر بود نمیشد باهاش حرف زد گفتم مگه نگفتم برو پس الان چته چی میخوای گفتم تو واسه من ارزش قال نیستی بعد اون همه فحش و بی احترامی مامانت بازم بیام که غرورمو خورد کنین بهم بخندین دیگه اومد بغلم کردو شوخی کردو ایناها خوابیدیم ساعت چهار رفت سزکار

شوهر منم رفیق باز شدید.مادرشم همینجور آب زیر کاه.ده ساله دارم میکشم با این تفاوت که صبوریمو تحسین نمیکنه🙁

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰