2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭😭😭😭😭

564 بازدید | 34 پست

مامانم خیلی داد و بیداد کرد همه تقصیرام گردن من افتاد حالا من نمیدونم حق با کی بوده

من از عصر برا مامانم که شیفت بیمارستان بود(کارمنده) یکی دو سه بار زنگ زدم گفتم تو که تو بیمارستانی از پزشکای اطرافت بپرس چرا من از صبح پشت قلبم داره تیر میکشه ، یعنی ان چنان داد و بیداد و نفرین میکرد از همون پشت تلفن که چرا زنگ میزنی چرا فلان میکنی!😭من بد بخت پیشونی سیاه باید به کی زنگ بزنم؟ کسیو دارم؟؟ بعدم که اومده حالا من دوسه بار درمورد دکتر و اینا صحبت کردم بعد دیگه حتی حرف نزدم و اخر کار درمورد کتاب کمک اموزشی خریدن و خرید واسه مدرسه و اینا حرف زدم یه دفعه وحشی شد پرید بهم اول که کلی فحش زشت داد کلی نفرین کرد که چرا تکرار مکررات میکنم!!!!!!!! 😭😭 الان نمیدونم چرا ولی داره گریم میاد نه از اینا از همه چی اینا فقط یه بخشی از زندگی کوفتیمه کلی ناگفته دارم من با خونوادم و خودم.... کلی فحش داد سرو صدا کرد نه عادیا چندین بار سینه کوبید به شدت نفرین کرد با صدای بلند طوری که گفتم الان همسایه ها میفهمن! بابامم همش میگفت خدالعنتت کنه که مامانتو اعصابشو خورد کردی😭😭من خیلی پیشونی سیاه شدم خیلی .... هیچکیو ندارم. حالا این در چه صورتیه؟ من رشتم تجربیه سال اخرم کنکور امتحان نهایی و... رو پیش رو دارم. روانپزشک هم متاسفانه من احمق از پارسال دارم میرم بخاطر علائمی که داشتم ولی نه فایده ای داشته و داره حالم روز به روز بدتر میشه! مامانمم نمیذاره حالم خوب شه ، مثلا یادم رفت بگم من بیشعور ، گفتم میخوام با روانشناس صحبت کنم نمیذارن اصلا نمیذارن هیچ خرجی نمیکنن حتی تا دوروز پیش پول تو جیبی هم به من نمیدادن چون منو کوچیک میکنن تحقیرم میکنن

نمیدونم باید چیکار کنم به خدا میخواستم داروهای اعصابمو قطع کنم چون نه اینا میذارن خوب شم نه اصلا فایده ای داشته و داره لطمه میزنه به زندگیم و داره زندگیمو از چیزی که هست پیچیده ترش میکنه!

به خدا من نمیدونم چجوری باید خودمو بکشم ولی احتمالا طبیعت کارخودشو میکنه از این همه فشار حرص بدبختی ناراحتی.....💔💔💔💔💔💔😭🤦♂️شرمنده زیاد شد

خیلی درکت میکنم

منم مامانم شباهت زیادی به مامانت داره میتونی از تاپیکام متوجه بشی

فقط داد و بیدار هست خونه و همیشه هم من مقصر باعث شده همیشه اضطراب داشته باشم ولی چاره ای نیست باید راه اومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رها کن خودتمنم مادرم عااااشق بچم ولی خیلی وقتا سرش داد زدم رها باش عزیزم

چی بگم به خدا

واقعا نمیدونم

حالم از همه چی بده انشاالله که شما هم رابطتتون همیشه با بچتون خوب باشه

ولی خودمو میگم که حالم کلا بده

خیلی درکت میکنممنم مامانم شباهت زیادی به مامانت داره میتونی از تاپیکام متوجه بشیفقط داد و بیدار هست ...

متاسفم واقعا خیلییی سخته

مسئله میدونی درمورد من کجا بدتر میشه؟

اینه که من حتی نمیتونم وقتی رفتم روانپزشک یا روانشناس درمورد خونوادم حرفی بزنم انگار حرفم نمیاد همه چی یادم میره طوری که من قربانی و مقصرم

چون اونا اینجوری رفتار میکنن

به خدا قسم ذره ای درک نمیکنن شرایط و حالمو

متاسفم واقعا خیلییی سختهمسئله میدونی درمورد من کجا بدتر میشه؟اینه که من حتی نمیتونم وقتی رفتم روانپز ...

با تموم وجود حرفاتو میفهمم

من ی دوره روانپزشک هم رفتم و و خودشون باعث شون ولی خداروشکر خوب شدم

من محبت کلامی ازشون هیچوقت ندیدم و همیشه هم مقایسه شدن اعتراض بکنم میشینه نفرینم میکنه

خودمم خیلی ناراحتم ولی چه میشه کرد؟؟

همینه دیگه

توام ول کن رو خودت کار کن