2777
2789

اگه‌کسی ‌ک واقعا دوستتون داره تو محیط‌ کار بهتون توجه میکرده و علاقه داشته و درواقع هدفش ازدواج بوده بعد ک میفهمه‌شما ازش بزرگترین، یهو سرد بشه و واقعا کم محلی ‌کنه جوری ک حتی یه سوالم نیاد ازتون بپرسه بره از میز ‌اون همکارتون بپرسه واون ارجاعش بده ب میز شما ...چجوری باهاش برخورد میکردین خیلی اعصابم ازین رفتاراش خورده داغون شدم ..خیلی له شدم مخصوصا ازینکه عادی رفتار نمیکنه ...شما بودین چجوری رفتارمیکردین؟؟

من یه معذرت خواهی به خودم بدهکارم. بخاطر همه زمان هایی که قدرم دونسته نشد اما همچنان ادامه دادم!

بخاطر تمام موقعیت هایی که احساس کم بودن و کافی نبودن کردم ولی باز هم معاشرتم رو قطع نکردم!

بخاطر اون فرصتی که با دلسوزی بیجا برای دیگران ایجاد کردم تا هر طور دلشون میخواد با من برخورد کنن!

من بخاطر همه این اشتباهات که خودم در حق خودم کردم از خودم عذر میخوام چون قدر خودمو ندونستم و اجازه دادم جوری که لایقش نبودم باهام رفتار بشه!

خطاب به خودم : ببخش منو قول میدم دوست بهتری برات باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارزش فکر کردن هم نداره.حتی نگاهشم نکن.جدی و رسمی باش اگه مجبور شدی باهاش همکلام بشی

اون موقع نمیگه منو میخاست وقتی‌کم محلیش کردم تحویل نمیگیره..این همینطوریم با من بدرفتارمیکنه

خوشحال میشدم که ازش بزرگتر بودم که بتونم سطح پایین عقل و شعورشا بفهمم تو فکر می‌کنی با همچین آدمی که انقد دهن بین و سطح پایینه که همه چیزا واژه ی مقدسی مثل عشق را کنار میذاره برا چیز مسخره ای مثل سن میشد زندگی کرد ببین آنقدر زندگی سخته دختر جان که آدم با پوست کروکودیل داشته باشه بزار بره به درک و خوشحال باش خدا بهت نظر کرده از ته دلم اینا بهت میگم امیدوارم ئ آدم واقعی گیرت بیاد مطمئنم ی روز خوشحال میشی که این اینطوری کرد و رفت.

خوب رفتاراش رو اعصابمههه..خیلی اعصابم از برخوردش خورد میشه

ولش کن بابا این ببین چقد کمبود داره ک بخاطر سن حساس شده بیخیالش

میشه ی صلوات برام بفرستین ک به آرزوم برسم.؟؟🙃 زیاد از وقتتون رو نمیگیره.. خیر ببینین🌱💜
اون موقع نمیگه منو میخاست وقتی‌کم محلیش کردم تحویل نمیگیره..این همینطوریم با من بدرفتارمیکنه

نه اصلا چه اهمیتی داره اون چه فکری میخواد کنه؟!به کتفت بگیرش

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌