2777
2789
عنوان

یه راهنمایی اگه جای من بودین چیکارمیکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 87 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به خاطر بی محلیش اعصابت بهم میریزه ، باید رو خودت کار کنی ، روی شخصیتت ، عزت نفست ، اعتماد به نفست 

شاید شما احساسی بهش داشته باشی که خب درکت میکنم ، اما ما ها که از بیرون نگاه میکنیم واقعا موضوع بی اهمیتیه یه جور رفتار نکن که انگار ناراحتی ، واقعا هم نباش ، اون پسر رو فقط و فقط یه پسر بچه ببین که یه کم نادون و لوسه ، همین

اگه جوابتو نمیده ، خب ازش سوال نکن 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
خوشحال میشدم که ازش بزرگتر بودم که بتونم سطح پایین عقل و شعورشا بفهمم تو فکر می‌کنی با همچین آدمی که ...

وقتی کامنتتون رو خوندم ،قطرات اشک ازچشمام جاری شد،خیلی دلم شکست .من ناخاسته وارد این بازی شدم میدونستم ازش بزرگترم ولی اینقدر بمن نزدیک شد ک نتونستم عشقو ندید بگیرم کم کم بهش وابسته شدم ....ولی اون بااین همه توجه منو کلا پاک کرد و خیلی ضایع ‌کم محلی میکنه ..من تحویل بگیرم ضایع میشم تحویل نگیرمم میگه منو میخاست فقط زجر میکصم از برخورداش ..

اون دوستتون داره ولی چاره ای نداره نباید با این دید نگاه کنید سعی کنید فراموشش کنید هر چی زودتر کن ...

هنوزم حس میکنم دوستم داره ولی کتمان میکنه ...خوب لااقل عادی برخورد کنه 

خوب فک نمیکنه جقدر دوستم داشته ک الان اینطوری رفتار میکنه

دوست داشتن و نداشتن و این حسای دو روزه رو بریز دور اون اگه دوستت داشت برا ی سن براحتی نمیذاشتت کنار.... جواب بی محلی بی محلیه قحطی خواستگار هم نیست این نشد ی آدم خوب میاد خواستگاریت انقد خودتو دست کم نگیر مگه این آقا تنها کسیه ک میتونه دوستت داشته باشه؟ چه بسا ک هنوز نمیدونی دوست داشتن چیه وگرنه به حس دو روزه و با اما و اگر این آقا نمی‌گفتی دوست داشتن 

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟
وقتی کامنتتون رو خوندم ،قطرات اشک ازچشمام جاری شد،خیلی دلم شکست .من ناخاسته وارد این بازی شدم میدونس ...

اینجوری که میگید ، اون داره زیادی بی محلی میکنه معلومه فراموشتون نکرده ولی داره نقش بازی میکنه ، مشکل سن ، می دونم سخته ولی باید کنار بیاید ، سعی کنید خودتون را مشغول کنید تا کم کم عادی بشه

اصلا اینطور نیست

چی اینطور نیست ؟

من درک میکنم استارتر بهش علاقه مند شده ، اونطور که من متوجه شدم استارتر شخصیت شکننده ای داره ،حداقلش میتونه عادی رفتار کنه 

اگه این دو نفر یه سال با هم دوست بودن و کلی با هم خاطره داشتن ، رفتار استارتر قابل درک بود

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
دوست داشتن و نداشتن و این حسای دو روزه رو بریز دور اون اگه دوستت داشت برا ی سن براحتی نمیذاشتت کنار. ...

خوب من ۸ سال بزرگترم ...شاید بخاطر همینه .تازه همکاه حسودم این تفاوت سنی رو کرده ۱۲ سال 

خوب من ۸ سال بزرگترم ...شاید بخاطر همینه .تازه همکاه حسودم این سنو کرده ۱۲ سال 

هیچی دیگه شما نمیخوای واقعیتو قبول کنی بحث ما بی نتیجس... هر کار خودت می‌دونی بکن اصلا برو ب بی محلیش واکنش نشون بده تا کوچیک شی...موفق باشی والسلام 

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟