2777
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریسا جان پاسخ نیت شما مثبته عزیزم انتخاب - ازدواج - عشق و زیبایی یک تصمیم گیری مهم انتخاب مابین ...

عریزم برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم 

اسمم‌فرانک 

میخوام ببینم کی باردار میشم؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
عزیزم مشکلش چیه؟

عفونت کرده ریه اش یکماه آی سی یو هست همش پنج ماهشه😭😭😭😭😭

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

براتون صلوات میفرستم

میشه بگید امیدی ب زندگیم هست یا نه جداشم؟؟

باردارم یانه؟؟😑

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
توروخدا خیلی مهمه بگو این بچه خوب میشه خانوما براش دعا کنید

نمی دونم چرا حسم میگه به زودی خوب میشه ایشالا در پناه خوده امام رضا زودتر از آی سی یو سالم و سلامت بیاد بیرون

الهی قربون قیافه اش برم من، عزیزم اینو بگم اینو فقط کارته انشاالله خدای مهربونم به این فرشته کوچولو ...

ممنونم خانومی ایشاالله خوب شه دعاش کنید😭😭😭😭

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
نمی دونم چرا حسم میگه به زودی خوب میشه ایشالا در پناه خوده امام رضا زودتر از آی سی یو سالم و سلامت ب ...

ایشاالله یا امام رضا شفاش بده🤲🤲🤲😭😭😭😭

بچه خودتونه؟ چقدر ناز ایشالا سریعتر خوب شه مشکلش چیه؟

ن پسر دایمه ۱۳ ساله منتظرشن از جونم عزیزتره بخدا با بغض دارم مینویسم ریه اش عفونت کرده